Haberler

Süleyman Demirel'in Bülent Ecevit posteri taşıyan çocukla kameralara verdiği poz yeniden gündem oldu

Güncelleme:

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir programda mikrofonu eline alan bir çocuk Kemal Kılıçdaroğlu için "Hain" ifadelerini kullandı. Büyük yankı uyandıran olay sonrasında eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in bir mitinginde rakibi Bülent Ecevit'e selam söylemek isteyen çocuğu memnuniyetle karşılaması ve kameralara poz vermesi yeniden gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'da katıldığı bir etkinlikte mikrofonu eline alan küçük bir çocuğun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain." demesi büyük yankı uyandırdı. Muhalefet kanadından söz konusu ifade için tepki üstüne tepki gelirken sosyal medyada ise eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in bir miting anısı gündem oldu.

DİKKAT ÇEKEN FOTOĞRAF

Yıllar önce Demirel'in bir mitingi sırasında elinde o zaman en büyük rakibi Bülent Ecevit posteri taşıyan bir çocuğun gelmesi ile başlayan hikaye, yeniden gündeme taşındı. Küçük çocuğun Ecevit'e selam göndermek istediğini söylemesi üzerine Demirel bu talebi memnuniyetle karşılar. "Tabii ki selamını iletebilirsin" diyen Demirel, daha sonra Ecevit posterini taşıyan küçük çocukla kameralara poz verir.

İşte yeniden gündem olan o kare:

Süleyman Demirel'in Bülent Ecevit fotoğrafı taşıyan çocukla kameralara verdiği poz yeniden gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Demirel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

ERKAN :

ülkemiz için, tarihimiz için, insanlığımız için çok ama çok üzücü bir durum. küçücük çocuk bunlara alet edilmemeliydi. doğru yaptığınız işler varsa halk zaten görüp oyunu veriyordu. Bunlara ne gerek duydunuz ki. değermiydi? siyasiler gelir geçer ama daha vahimi bunu savunacak kadar yozlaşmış olmamızda.

269
14
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Süleyman Demirel büyük adamdı

230
49
yanıtYanıtla
Murat:

Bir çocuğun Kemal Bey hakkında kullandığı hoş olmayan o sözler içimi donduruyor. Vatanımda olmasa gereken Demirel'in, elinde çocuğun Ecevit fotoğrafını taşımasına kızmayıp hatta o çocukla fotoğraf çektirdiği kare olmalı.

261
15
yanıtYanıtla
Fatih:

Ne etik bıraktılar ne siyasi ahlak insan olarak o görüntülerden utanıyorum o görüntülerden ziyade o görüntülerin savunulup desteklenmesinden utanıyorum nasıl bir zihniyet nasıl bir ülke olduk biz oy uğruna koltuk uğruna yapılmayan yapılmayacak şey koymadılar din sömürüsü yetmedi çocuklara el attılar yazık günah vallahi yazık içimdeki öfkeyi anlatamıyorum bu kadar da olmamalı be

218
13
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Demirel, Ecevit, Erbakan, Başbuğ Türkeş... çatışan zıt fikirlere sahip olmalarına rağmen bir masa etrafında oturup konuşan tartışan medeni insanlardı.. Nereden nereye

182
11
yanıtYanıtla
ÖMER ÇELİK:

Onlar aklı Selim büyük İnsan büyük Adamlardı.

102
11
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Eskileri beğenmezdik ama adamlarda gerçekten bir karakter varmış...

98
9
yanıtYanıtla
Mustafa :

Trabzon il teşkilatının perdeden bozma kefenli gençlikten sonra hazırladığı ikinci küçük süpriz. Çocuk vazifesini unutmasın diye omzuna küçük bir dokunuş enteresan olmuş

90
14
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

benim bildiğim Karadeniz insanı daha zeki, daha yaratıcıydı Trabzon teşkilatı hayal kırıklığı yarattı:)))

yanıt32
yanıt3
BaBA:

Ülke karadenızlilerin etkisi altına girdi bunu her alanda görüyoruz , ama bu ülke sadece karadenızden olusmuyor buda bilinsin ,,nufus cundanında karadenızlı yazanı kayırma olayı bırgun ters tepecek. Eskıden severdım ama Karadenızlı gorunce selam bıle vermıyorum artık .

yanıt45
yanıt3
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title