Haberler

Suda Yaşam Filmi

Suda Yaşam filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Suda Yaşam filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Denizler altındaki yaşam konusunda belgeseller yapmak için dünyayı dolaşan efsanevi su altı kaşifi Steve Zissou’nun yaşamı bu aralar hiç de kolay değildir. En iyi arkadaşı ve ortağı Esteban, yırtıcı bir köpekbalığı tarafından öldürülmüş; öte yanda ise yeteneğini kaybetmekte olduğu dedikoduları ayyuka çıkmıştır. Bunlar yetmezmiş gibi, bir de Ned Plimpton isimli bir gencin ortaya çıkmasıyla kafası iyice karışır. Zira Air Kentucky Havayolları’nda yardımcı pilot olduğunu söyleyen bu genç, Steve’in uzun yıllardır kayıp olan oğlu olabileceğini iddia etmektedir.

Karşısındakine söz hakkı tanımayan egoist ve cesur Steve Zissou, hayatının en epik belgeselini yapmaya hazırdır şimdi. Çıktığı yolculukta en yakın dostunu öldüren köpekbalığından intikam alacak, daha önce hiç aklına getirmediği baba olma kavramıyla tanışacak, uzun yıllardır kaybettiği özgüvenini yeniden kazanmaya çalışacaktır…

Yönetmen: Wes Anderson

Senaryo: Noah Baumbach, Wes Anderson

Oyuncular: Willem Dafoe, Anjelica Huston, Cate Blanchett, Owen Wilson, Bill Murray

Filmin Türü: Komedi, Macera,

Orijinal Adı: The Life Aquatic

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İmgilizce

Filmin Süresi: 118 dk.

Resmi Sitesi: http://lifeaquatic.movies.go.com/splash.html

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title