Haberler

Suç Çetesi 1 Mart 2013'Te Sinemalarda

Güncelleme:

Senaryoyu Paul Lieberman'ın Gangster Squad adlı kitabına dayanarak Will Beall kaleme aldı.

Suç Çetesi "Gangster Squad"

Los Angeles, 1949. Brooklyn doğumlu, acımasız mafya babası Mickey Cohen ( Sean Penn ), uyuşturucu, silahlar, fuhuş ve –işler istediği gibi giderse- Chicago'da yapılan tüm büyük bahislerden kirli kazanç elde ederek bu şehirdeki şovu yönetmektedir. Üstelik tüm bunları sadece paralı adamlarının değil, avucunda tuttuğu polisler ve politikacıların da korumasıyla yapmaktadır. En cesur, en çetin ceviz polislere bile gözdağı vermek için bu yeterlidir… ama belki, Los Angeles Polis Teşkilatı'nın dışından gelen küçük ve gizli bir grup bir istisna oluşturabilir. Çavuş John O'Mara (Josh Brolin) ve Çavuş Jerry Wooters'ın ( Ryan Gosling ) idaresindeki bu grup Cohen'in dünyasını yerle bir etmeye çalışmak için bir araya gelmiştir.

Ruben Fleischer'ın yönettiği "Gangster Squad/Suç Çetesi" LAPT (Los Angeles Polis Teşkilatı )'nın yeni büyümekte olan şehirlerini tüm zamanların en tehlikeli mafya babalarından biri olan Cohen'den geri alma çabalarının etrafında dönen olayları stilize bir şekilde yeniden anlatıyor. Filmin başrolünde Oscar® adayları Josh Brolin ("Milk", "True Grit") ve Ryan Gosling'in ("Half Nelson", "Drive") yanı sıra, Mickey Cohen rolünde Oscar® ödüllü Sean Penn de ("Milk", "Mystic River") yer alıyor. Filmin diğer önemli oyuncuları ise Oscar® adayı Nick Nolte ("Warrior", "Affliction"), Emma Stone, Anthony Mackie, Giovanni Ribisi, Michael Peña, Robert Patrick ve Mireille Enos.

Senaryoyu Paul Lieberman'ın Gangster Squad adlı kitabına dayanarak Will Beall kaleme aldı. "Gangster Squad/Suç Çetesi"nin yapımcılığını Dan Lin, Kevin McCormick ve Michael Tadross; yönetici yapımcılığını ise Ruben Fleischer, Paul Lieberman ve Bruce Berman gerçekleştirdi.

Fleischer'a kamera arkasında her zamanki çalışma arkadaşları olan yapım tasarımcısı Maher Ahmad ve kurgu ustası Alan Baumgarten'ın yanı sıra, kurgu ustası James Herbert, Oscar® ödüllü görüntü yönetmeni Dion Beebe ("Memoirs of a Geisha") ve Oscar® adayı kostüm tasarımcısı Mary Zophres ("True Grit") katıldı. Filmin müziklerini Steve Jablonsky besteledi.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures işbirliğiyle, bir Lin Pictures/Kevin McCormick yapımı olan "Gangster Squad/Suç Çetesi"ni sunar. Filmin dünya çapındaki dağıtımı bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures, seçilmiş bölgelerde ise Village Roadshow Pictures gerçekleştirecektir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ryan Gosling Los Angeles Will Beall Sean Penn Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title