Haberler

Sualtı Fotoğraf Makinelerinin Satışları Patlattı

Güncelleme:

Okulların da kapanmasıyla birlikte tatil beldelerine akın hızlandı.

Tatilde geçirdikleri her anı ölümsüzleştirmek isteyen tüketiciler sayesinde, hem sualtında hem de üstünde fotoğraf ve video çekebilen fotoğraf makinelerinde talep patlaması yaşanıyor. Yüksek ya da düşük sıcaklık, su, kum, gibi yıpratıcı şartlara da dayanabilen bu makineler, parlak güneş ve gece çekimlerinde de mükemmel sonuçlar verdiği için normal fotoğraf makinelerine göre daha çok tercih ediliyor.

Sualtı fotoğraf makineleri satışlarındaki patlamayla ilgili görüşlerini açıklayan Pentax Fotoğraf Makineleri Ürün Müdürü Serkan Yıldız, "Su altı çekim özelliğinin yanı sıra gece çekimlerinden parlak güneş altında çekimlere kadar her türlü koşulda üstün performans gösteren Optio WG serisi sualtı fotoğraf makineleri, yaz aylarında en çok talep edilen ürünlerimiz oluyor.

Seyahatseverler ve yaz sporlarına meraklı kullanıcılar tarafından tercih edilen Pentax sualtı fotoğraf makineleri, darbelere, toza ve düşmelere dayanıklı olması sebebiyle çocuklu aileler tarafından da büyük ilgi görüyor. Bu ilginin son dönemde hızlı bir şekilde satışlarımızı arttırmasından memnuniyet duyuyoruz. " dedi.

12 metreye kadar sualtı çekimlerinde kullanılabilen Optio WG serisi, 1,5 metre yükseklikten düşüşlere, toza, zorlu hava şartlarına ve 100 kilogramlık baskıya dayanıklı olmasıyla her türlü tatil planı için ideal bir yol arkadaşı. Olağanüstü su altı çekim özelliği sunmasının yanı sıra gece çekimlerinden parlak güneş altında çekimlere kadar her türlü koşulda üstün performans gösteren büyük ve yüksek çözünürlüklü LCD ekrana sahip Optio WG ve Optio WG GPS, parlak güneşin altında çekilen fotoğrafların bile kolaylıkla görüntülenmesini sağlıyor. Arkadan aydınlatmalı CMOS görüntü sensörü ve gelişmiş görüntüleme motoru ile en zorlu koşullarda bile güvenilir performans sergileyen Optio WG ile Optio WG GPS, yüksek çözünürlüklü Full HD video kaydı da (1920 x 1080 piksel) yapabiliyor. Dahası, Optio WG GPS, yenilenmiş GPS modülüyle gezdiğiniz yerlerin fotoğraflarını GPS uyumlu uygulamalar ve Google Maps gibi web sitelerinden işaretlemek mümkün.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serkan Yıldız Pentax Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title