Haberler

Sports International da The Hygienic Gym Dedi

Güncelleme:

Türkiye'nin en köklü spor merkezlerinden Sports International da The Hygienic Gym Programı'nı uygulamaya başladı.

Spor merkezleri sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde detaylı risk analizi ile çözümler üreterek hijyeni yeniden tanımlayan The Hygienic Gym Programı'nı uygulayan işletmelere bir yenisi daha eklendi. Sealed Air'in uluslararası bağımsız stratejik iş birimi Diversey Consulting tarafından hayata geçirilen The Hygienic Gym Programı, 1994 yılından bugüne spor ve sağlık konularında yeniliklerin ve kalitenin sembolü olan Sports International tarafından da uygulanmaya başlandı.

Sealed Air'in uluslararası bağımsız stratejik iş birimi Diversey Consulting tarafından spor merkezleri ve işletmeleri sektöründe faaliyet gösteren yerlerde, uluslararası kabul gören temizlik ve hijyen standartları ile hijyenik bir ortam yaratmak amacıyla hayata geçirilen The Hygienic Gym Programı'nı uygulayan işletmeler zinciri genişlemeye devam ediyor.

1994 yılından bugüne spor ve sağlıklı yaşam konularında teknolojinin gerektirdiği alt yapısı, kaliteli, güler yüzlü ve konusunda uzman kadrosu eşliğinde keyif ve güvenle üyelerine hizmet veren Sports International, spor merkezlerindeki hijyen standartları konusunda akıllardaki tüm soruları ortadan kaldıran The Hygienic Gym Programı'nı uygulamaya başladı. Farklı spor salonu üyeleri ile yapılan araştırmanın sonucunda kişilerin %86'sı için temizlik ve hijyenin spor salonu seçiminde önemli olan unsurlardan biri olduğu görülmüştür.

Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin'de yer alan 8 tesisinde, 11 kapalı, 26 açık olmak üzere toplam 37 adet tenis, 8 adet Squash kortu, 18 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu ile 67.467 m² kapalı alan ve 126.200 m² açık alan olmak üzere toplamda 193.667 m²'lik bir alanda hizmet veren Sports International, Diversey Consulting tarafından hayata geçirilen The Hygienic Gym Programı ile spor merkezlerindeki hijyen standartlarını daha da iyileştirerek müşterilerine verdiği değeri pekiştirdi.

Hijyenik ve temiz spor için The Hygienic Gym

The Hygienic Gym Programı kapsamında öncelikle, spor merkezinde, uluslararası kabul gören temizlik ve hijyen standartlarına göre detaylı bir risk analizi ile tesisin tüm ihtiyaçları ve iyileştirmesi gereken noktaları belirleniyor. Bu risk analizi sonucunda ortaya çıkan duruma göre, işletmeye özel bir sistem kuruluyor ve çalışan personele eğitimler veriliyor. Ayrıca, kritik noktaların günlük kontrolü, anlık aksiyon alınması ve ne/nasıl yapılmalı talimatları ile işletmenin kurulan bu sistemi günlük olarak kendi kendine yönetmesi sağlanıyor. Kurulan bu sistem sonrası, Diversey Consulting Baş Denetçileri tesisi her ay habersiz olarak gözlemliyor ve sistemin etkin bir şekilde işletilip işletilmediği denetliyor. Bu denetlemeler esnasında, havuz suyu analizleri, hava analizleri, ekipman ve alet hijyeni analizleri, lejyonella analizleri ve çalışan personel kişisel hijyeni analizleri de yapılarak sistemin kusursuz ve sürdürülebilir bir şekilde çalışması sağlanıyor. Aylık denetimlerde kurulan sistemin performansı ve analiz sonuçları neticesinde sistemin toplam başarı puanı ortaya çıkıyor. Üst üste 3 defa minimum %80 başarı performansı gösteren işletme sürdürülebilir başarı yakaladığı için The Hygienic Gym Sertifikası almaya hak kazanıyor. Ancak işletmenin performansı sertifika aldıktan sonra düşerse, işletmenin sertifikası askıya alınıyor. Bu, The Hygienic Gym Programı için sürdürülebilir hijyen, temizlik ve müşteri sağlığının her zaman ilk planda olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sealed Air Türkiye Kadın Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title