Haberler

Spor Hocasına Sokak Ortasında İnfaz

Güncelleme:

Kadıköy'de spor hocalığı yapan Murat Yıldırım Yazıcı, Özgürlük Parkı yanında kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından vurularak öldürüldü.

Kadıköy'de spor hocası Murat Yıldırım Yazıcı (44) kimliği belirsiz iki kişi tarafından yol ortasında silahla vurularak öldürüldü.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, Göztepe Mahallesi Hatboyu Sokak'ta saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, spor hocası olduğu öğrenilen Yıldırım Murat Yazıcı (44), Özgürlük Parkı yanında henüz kimliği belirlenemeyen iki kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüphelilerden biri Yazıcı'ya ateş etti.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Başına ve kasığına iki kurşun isabet eden Yıldırım Murat Yazıcı kanlar içinde yere yığılarak olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren şahıslar olay yerinden geldikleri otomobille olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis olay yeri ve çevresini emniyet şeridi çekerek çevrede incelemede bulundu.

YAKINLARI OLAY YERİNE GELDİ

Olayı duyan Yazıcı'nın yakınları olay yerine gelerek yerde cansız şekilde yatan Murat Yıldırım Yazıcıy'ı görmek istediler. Güvenlik şeridine yaklaşmak isteyen yazıcının yakınlarına polis engel oldu. Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı yerde delil araştırması yaptı. Yıldırım'ın cesedi gerekli incelemelerin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özgürlük Parkı Murat Yazıcı Kadıköy Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

bence:

mahkemeler kapatılsın, polis teşkilatı kaldırılsın. bu uygulamayla yapılacak tasarrufla halka silah ve mermi dağıtılsın, silah kullanmak öğretilsin. herkes kendi adaletini kendi sağlasın, kendi işini kendi halletsin. bu ne haldir kardeşim?eskiden amerikada vahşi batı vardı. şimdi biz de vahşi doğuya döndük. . .

48
1
yanıtYanıtla
AKPli:

Ben AKPli birisi olarak AKPli yap-mis olabilir. AKPlilerin hepsini temizlemek gerek. Cidden bu insanlar ne Arap ne de Türk. Rant ve cinsel ve dinsel istismar. Kurtler de AKPyi kullanarak bu ülkede söz sahibi oldular. . AKP tam bir canavar oldu. . Bu ateş herkesi yakacak, ilk planda AKPlileri. . . ben bu AKP den artik korkuyorum.

28
12
yanıtYanıtla
HakanmobilWeb@haberler.com:

İslamda kısasa kısas vardır

27
13
yanıtYanıtla
mehmet:

cerez. yer gibi adam öldürüyorlar. memleket texsasa dönmü. gidin valiliklere bakın herkes silah ruhsatı alıyor. derhal idam cezasına geri dönülmeli

29
2
yanıtYanıtla
huri curi:

her yer kamera - paraları vergiden vatandasdan cıkıyor. öldürülen vatandaslar. . . failleri faili vs bulunmazsa haram zıkkım olsun o kameraları doseyıp para kazananlara. . . . 3 bın tl maas alan emnıyet avrupa filmlerindeki dedektif modelıne gecsın artık. . .

14
13
yanıtYanıtla
Mehmet:

hapisaneler dolmuş bir şehir meydana gelmiş halende aynı gidişat iyi değil allah hayırlısını versin

23
2
yanıtYanıtla
yaza yaza usandIM ARTIK...?:

seriati, , ne kadar özledik, , yaza yaza usandim, , cünkü, , hic bir kanunla bu cinayetler önlenemez, , , sadece SERIAT, la bunlar önlenebilir. ama eski CHP, liler seriat''i kaldirdiklari icin, , bütün cinyetlere chp, de ortaktir. . bunu unutmayin. .

16
7
yanıtYanıtla
SelimMobil-IOS:

O yapan insan idam edilmesi gerek, o cünkü baska birseyi haketmiyor

21
1
yanıtYanıtla
battalcx:

dışarı çıkıp sigara içecem tırsıyom biri gelir sıkar gözümün üstünde kaşım var dıye :(

19
2
yanıtYanıtla
mmuslumanmobilWeb@haberler.com:

Idam...idam...idam...idam sart...

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title