Haberler

Spor Bakanı'nı Yıkan Haber: Kuzenini Öldürüp Cesedini Ormana Attılar

Güncelleme:

İstanbul'da ormanlık alanda 4 gün önce ensesinden silahla vurularak öldürülen iş adamı Fatih Mehmet Kılınç'ın, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Çekmeköy'de ormanlık alanda ensesinden vurulmuş olarak bulunan iş adamı Fatih Mehmet Kılınç'ın Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın kuzeni olduğu bildirildi.

PARAYI ALIP ENSESİNDEN VURDULAR

İş adamı Fatih Mehmet Kılınç, kendisinden 700 bin TL borç para isteyen M.Ü. ve S.Ö. ile parayı vermek için buluştu. Şüpheliler parayı aldıktan sonra iş adamını götürdükleri ormanlık alanda tabancayla ensesinden vurarak öldürdü. 17 Mayıs günü ormanlık alanda cesedin bulunması üzerine polis harekete geçti.


CİNAYETİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

İstanbul'da ormanlık alanda bulunan cesedin sırrı çözüldü. Polis, öldürülen işadamının yanında 700 bin lira para bulunan çantayla şüphelilerin bulunduğu otomobile binerken görüntülerine ulaştı. Gözaltına alınan şüpheli Metin Ü. "Ben ondan daha önceden borç para almıştım. Arkadaşım Salim Ö. de almak istedi. Buluşunca aniden silahını çekerek onu öldürdü, paraları alarak kaçtı" dediği öğrenildi. Ancak polis Metin Ü.'nün cinayeti işlediğini söylediği Salim Ö'nün olay gününden bu yana kayıp olduğunu tespit etti. Cep telefonu en son Şile bölgesinde ormanlık alanda sinyal veren Salim Ö.'nün öldürülmüş olabileceği belirtildi.

Çekmeköy, Ömerli mahallesi, Ömerli caddesi üzerindeki ormanlık alanda 17 Mayıs 2016 tarihinde bir erkek cesedi bulundu. Müteahhit Fatih Mehmet Kılınç'a ait olduğu tespit edilen cesedin ensesinden tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

BİR İSİM GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Fatih Mehmet Kılınç'ın son olarak Metin Ü. ve Salim Ö. ile Kadıköy'de bir alışveriş merkezi önünde buluştuğu ve otomobille uzaklaştığı tespit edildi. Tahkikat sonucu Fatih Mehmet Kılınç'ın önce bindiği otomobilin plakası ardından yanındaki kişiler tespit edildi. Polis önceki gün araçta bulunan Metin Ü.'yü gözaltına aldı.


"ARKADAŞIM ONU PARA İÇİN ÖLDÜRDÜ"

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli Metin Ü. Daha önceden Fatih Mehmet Kılınç'tan 200 bin lira borç aldığını ve geri verdiğini söyleyerek "Arkadaşım olan Salim Ö. de paraya ihtiyacı olduğunu söyleyince onu aradım. 700 bin lira vermeyi kabul etti. Parayı almak için onunla Kadıköy'de bir AVM nin önünde buluştuk. Ancak yolda giderken aniden Salim Ö. onu öldürüp, para dolu çantayı alarak kaçtı. Ben de korkup cesedi arabadan attım ve oradan uzaklaştım. Korktuğum için polise gitmedim" dediği öğrenildi.

KAYIP ŞÜPHELİNİN CESEDİ ARANIYOR

Polis şüphenin bu ifadesi üzerine Salim Ö.'nün peşine düştü. Ancak yapılan çalışmalarda Salim Ö.'nün de olay gününden bu yana kayıp olduğu ortaya çıktı. O günden beri cep telefonu kapanan şüphelinin evine de hiç gitmediği tespit edildi. Telefonun en son sinyal verdiği Şile ormanlık alanda jandarma tarafından arama başlatıldı. Yetkililer Salim Ö.'nün de öldürülmüş olma ihtimaline karşılık olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Mehmet Kılınç İstanbul 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

AZİZİ:

BU BAKANLARIN AKRABALARI HEP ZENGİN NİYE ACABA ????????????????????????

22
2
yanıtYanıtla
AZİZİ:

. . . . . . . . . İSMİNİ YAZAMAKTAN ACİZ MAL BEN M. VEKİLİ DEMEDİM VEKİL AKRABALARI NİYE ZENGİN DEDİM MAKARNACI MAL BENDE VEKİL AKRABASIYIM ZENGİNLİKLE ALAKAM YOK OKUMA BİLMEDEN YAZMAK ÖGRENMEK BÖYLE BİR ŞEY BİRDE MAKARNAYI AZ YE MONDOFON GİBİ ŞİŞME KAFA ÇALIŞMIUO O ZAMAN

yanıt4
yanıt2
KERTENKELE:

MİLLET KERİZ BİZDE YERİZ POLİTİKACILARI. KASALAR AYAKKABI KUTULARI KOL SAATLER UNUTMADIK TAKARACI MAKARACI BANKNOTLARI.

21
2
yanıtYanıtla
LOSTADALET:

Demekki neymiş;Polis eğer İSTERSEher olayı çözebiliyormuş. Yok öyle kameralar bozuk hikayesi. İşin içinde AKP li bakan yakını olunca 7/24 tüm kameralar çalışır bakılır ve bulunurmuş. . . .

17
2
yanıtYanıtla
ÇÇ:

GARİBAN HALKIN SIRTINDAN GEÇİNİYOR BU PİSLİK AKP Lİ HIRSIZLAR HARAM ZIKIM OLSUN ZEHİR ZIKIM OLSUN HEPSİNE

13
4
yanıtYanıtla
HAMZA:

Her şey tamam da çözüm sürecini başlatan. onları davul zurnayla karşılayan . çözüm süreci devam etsin diye her şeye göz yuman. . askerinin polisinin yetkilerini elinden alan. . onları adeta yetkisiz eleman yapan. çözüm süreci uğruna olaylar olunca tv. de göstermeyen. resmi kurumlarda TC yazısını onları rahatsız oluyor diye kaldırtan . onlarla kapı arkasında görüşüp taviz veren her halde başka üleden gelen birisiydi. Bunların yanlış olduğunu söyleyen halka vatan haini diyenler. Şu anda ne yapıyor

12
2
yanıtYanıtla
akn:

lan gerızklı sana katılıyorum ama bu habeerle ne ılgısı var

yanıt6
yanıt1
AZİZİ:

ADALETMİ DEDİNİZ ALIN SİZE ADALET 700 BİN TL BORÇ VERİYOR GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BU ADAMIN GERİ KALAN PARASINI ÇOK ÖNEMLİ DETAY İNANMAK İSTEMEYEN AK KOYUNLAR İÇİNDİR ÇOCUĞUN YAŞINA BAKIN BORÇ VERDİĞİ PARAYA BAKIN BU YAŞTA BU PARA HEMDE BORÇ OLARAK VERİYOR VE İLAHİ ADALET DUR BAKALIM DELİKANLI SEN KİMİN PARASINI KİME VERİYON DEDİ VE BEKLENEN GÜZEL SON

13
1
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

meselede haklı olduğun tesbitlerin var. fakat her meselede ak partili herkesi suçlaman senin akıl sağlığının bozulduğunu gösteriyor. bir chp li suç işlese onun hesabını kılıçdaroğlumu verecek. bu nasıl bir mantık. fakat işe yaramıyor değil. sayenizde tayyip bey her seçimi kazanıyor.

yanıt0
yanıt3
MİRALAY:

URFALI TÜRKMEN SEN PEÇETECİSİMİSİN DE BİRİLERİNN SUÇLARINI HEP TEMİZLEMEYE ÇALIŞIYON

yanıt3
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title