Haberler

Spor Bakanı Kılıç'ın Giresun Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Giresun'da çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Giresun'da çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu.

Giresun'daki temaslarına Valilikten başlayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kapalı spor salonu, olimpik yüzme havuzunu ve yatırım programına alınan gençlik merkezi arazilerini inceledikten sonra Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarını ziyaret etti. Buralarda basına kapalı olarak öğrencilerle bir araya gelen Bakan Kılıç, kız ve erkek öğrenci yurtlarında uzun süre öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Bakan Kılıç, Giresun'daki ziyaretlerinin ardından Espiye ve Görele ilçelerinde kapalıspor salonlarını ziyaret etti. Kılıç, bir süre önce Espiye Belediyespor'a zorla yardım topladığı gerekçesiyle tutuklanan ve ardından tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakılan Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere ve partililerce karşılandı. Espiye Belediye Başkanı Erol Kardere Bakan Kılıç'a "Öz Espiye Belediyespor" yazılı 28 numara forma hediye etti. Bakan kılıç daha sonra Görele'ye geçti. Burada da Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Bakan Kılıç'a kemençe ve Görelespor forması hediye etti.

Bakan Kılıç, bu ilçelere daha geniş zaman ayırarak tekrar geleceğini belirterek, karayolu ile Trabzon'a geçti. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erhan Erol Giresun Görele Espiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title