Haberler

Erkan Baş, Amerikan markası kazağı yüzünden eleştirilerin odağı oldu

Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi Erkan Baş katıldığı bir radyo programında giydiği kazakla gündem oldu. Erkan Baş'ın Amerikan ürünü olan bir kazağı giymesi "Sosyalist Erkan Baş'ın üstünde kapitalist kazak" yorumlarının yapılmasına neden oldu. Kazağın fiyatı ise 1500 TL.

Geçtiğimiz günlerde bir radyo programına katılan TİP Başkanı Erkan Baş'ın program sonrasında çektirdiği fotoğraf sosyal medyada paylaşılınca olanlar oldu. Baş, giydiği kazağın markası nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu.

KAZAĞI ELEŞTİRİLDİ

Kazağın hem Amerikan markası olması hem de fiyatının 1500 TL olması eleştirilirken, Erkan Baş'ın bu kazağı giymesi "Sosyalist Erkan Baş'ın üstünde kapitalist kazak" yorumlarına neden oldu.

Sosyalist Erkan Baş'ın Amerikan ürünü olan kazağı eleştirilerin odağı oldu

BARIŞ ATAY DA ELEŞTİRİLMİŞTİ

Öte yandan, TİP milletvekili Barış Atay da benzer bir konuda eleştirilerin odağı olmuştu. Baş'ın taktığı kulaklığın Amerikan ürünü olması dikkat çekmişti.

İşte Erkan Baş'a gelen bazı yorumlar;

Erkan Baş, Amerikan markası kazağı yüzünden eleştirilerin odağı oldu

Erkan Baş, Amerikan markası kazağı yüzünden eleştirilerin odağı oldu

Erkan Baş, Amerikan markası kazağı yüzünden eleştirilerin odağı oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İşçi Partisi Erkan Baş Türkiye Radyo Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Nurullah Ak:

Alın size işçi partisinin gerçek yüzü hepsi lüks içinde yaşıyo

84
111
yanıtYanıtla
CEZALANDIRICI:

Komünizm parayı görene kadardır... ?????? Paranın hükmünün geçtiği Dünya'da hala komünizm masallarına inananlara selam olsun...!

101
41
yanıtYanıtla
x girilmez:

ee bunlara inanan koyunlar olduğu sürece çok ekmek yerler

80
45
yanıtYanıtla
Hayri :

Ya b öyle salak salak takıntıları olanlar varsa onlara diyecek bişey yok ithal ürünü yaşamdan çıkaracam diyosan git mezara gir gavur telefonu ile mesaj yazıp koministlik oynayan idealist saftoşlar elbette var ve her zaman nolacaklar

91
32
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Şuan en kötü kazaklar 200-300 TL'den başlıyor. Kazağın fiyatına mi takıldılar, ABD malı olmasına mı? Kullandığımız bir çok ürün ithal zaten. Misal 50-100 bin dolarlık çantalar, saatler, en lüks mercdesler, uçaklar... Siyasilerin kendilerinde, sülalerinde hep var.

77
32
yanıtYanıtla
ismail bey :

sosyalistler, kendileri lüks mahallelerde oturup, son model arabaya binip çocuklarını ingiliz veya amerikan okullarında okutur. Halka ise işçi kal, gecekonduda otur, müteahhitlere diren diye tavsiyede bulunurlar..

82
25
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Müthiş bir araştırmacılık örneği (!) Nasıl yaptın ,nasıl araştırdın, hangi ansiklopedileri yaladın yuttun da bu bilgileri üretebildin ! Bravo İsmil Aga şey pardon İsmail Bey

yanıt18
yanıt22
ismail bey :

Osman tokgönül. Ankara ve İstanbulda en lüks semtlerden kime oy çıkıyor.. Ona göre değerlendirmek lazım...

yanıt22
yanıt4
Engin Savaş:

Biri dini kullanır, diğeri Atatürk ü, öbürü sosyalizm, diğeri faşizm, sürekli sömürülen bu halkın Allah yardımcısı olsun

101
5
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

her ideolojinin koyun sürüsü ayrıdır koyun olmak istemiyorsanız takım tutar gibi parti tutmayın çünki bunun başka yolu yok

73
13
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title