Haberler

Sosyal medya röportajında Rus turiste ahlaksız teklif: Sevgilin var mı, birlikte otele gidelim mi?

Güncelleme:

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda bir Rus turistle yapılan sosyal medya röportajı büyük tepki çekti. Rus turistin "Sevgilin var mı? Otele gidelim mi?" sorularını anlayamaması üzerine edepsizliğine devam eden şahıs "Kızım, sen, ben, otel! İngilizce bilmiyorum. Sen ne diyorsun, ben anlamıyorum" ifadesini kullanıyor. Görüntülerin internete düşmesi sonrasında çok sayıda kullanıcı röportajı yapan kişiye tepki yağdırdı.

Sosyal medya platformu TikTok'ta yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Son dönemde birbirinden skandal videoların paylaşıldığı platformda, Rus bir turistle yapılan sokak röportajı büyük tepki çekti.

GENÇ KADINDAN "RUSYA" YANITINI ALINCA EDEPSİZLİĞE BAŞLADI

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda turist kadının yanına oturan ve kendisine sorular yönelten TikTok kullanıcısının yaptığı ahlaksız teklif tartışma yarattı. Videoda genç kadına önce nereli olduğunu soran şahıs, "Rusya" yanıtını alınca birbirinden ahlaksız ifadeler kullanmaya başlıyor.

"KIZIM, SEN, BEN, OTEL"

Rus turistin "Sevgilin var mı? Otele gidelim mi?" sorularını anlayamaması üzerine edepsizliğine devam eden şahıs "Kızım, sen, ben, otel! İngilizce bilmiyorum. Sen ne diyorsun, ben anlamıyorum" diyor.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Görüntülerin internete düşmesiyle özellikle Twitter kullanıcıları videoyu alıntılayarak tepki yorumları yağdırırken, ahlaksız teklifin yapıldığı röportaj kısa sürede günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Sultanahmet İstanbul turist Rusya Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Kürşat Tarihçi:

Ahlaksızlığı youtuberlik diye vermeye başladılar,Türk gençliğini bitirdiniz adiler.

194
3
yanıtYanıtla
İDRİS ÇELİK:

Buyur burdan yak al sana denyo işte insan misafire böyle mi davranır senin gibileri adam olmaz böyle insanlardan uzak durun evinize misafir etmeyin

162
4
yanıtYanıtla
Med Cezir:

Tacizden içeri alınsın bu karaktersiz

162
3
yanıtYanıtla
Yavuz Bayraktar:

Şimdi eleştiricem ağır şeyler söyliycem Laik Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz düşünce hürriyeti falan filan diyecekler…

104
31
yanıtYanıtla
Apex LegendsTR:

Eline mikrofon alan insan olmayan yaratıklar böyle kadına taciz ediyor bunun yakalanıp içeri atılması lazim

129
2
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Ben doğma büyüme istanbulluyum gerçek istbullu böyle davranmaz ahırdan yularını çözen yüzsüzler kendilerini birşey sanıp güzel istanbulumu mahvettilerrr

100
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bende gercek bir istanbulluyum emekli olan ben ve benim sülalemin tamami izmir ve canakkalenin köylerine tabiri caizse kactik cünki artik istanbul sokaklari hatta evleri bile güvenli degil mahalle kültürü sevgi saygi hürmet bitti kavgalar catismalar ve her renk ve irktan insal kalabaligindan artik yasli insanlar sokaga dahi cikamiyor.

yanıt9
yanıt0
Rahman Karaeski:

Biride aynısını onun kiz kardeşi veya annesine yapsa bakalım tepkisi ne olur

96
3
yanıtYanıtla
alperenlive:

Youtube ortamında böyle çok kanal var. Yaptıkları her serkeşliği gençliğimize verin diyerek normal karşılamamızı bekliyorlar. Analarının babalarının eğitmeden sokağa saldığı tipler.

95
1
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Keske gorseydim seni bu ahlaksizligi yaparken . Birlikte daha iyi haber olurduk

84
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title