Haberler

Sorgun'da Yeni Hükümet Konağı Çalışmaları

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun'a yapılması planlanan yeni hükümet konağı için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun'a yapılması planlanan yeni hükümet konağı için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Soysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun'da bulunan mevcut hükümet konağının yetersiz kaldığını belirtti.

Uzun süreden beri Sorgun'a yeni hükümet konağı yapılması yönünde çalışma yürütüldüğünü dile getiren Soysal, şunları kaydetti:

"Aslında yeni yapılacak hükümet konağı daha önce de yapılabilirdi. Bize sunulan projelerin dışında daha iyi bir proje yaptırmak istedik. Bunun için Sorgun Hükümet Konağı'nın yapımı biraz gecikti. Şu anda Toprak Mahsulleri Ofisinin bulunduğu yeri satın aldık. Bunun için 1 milyon 600 bin lira ödendi. Toplam 13 bin metrekarelik bir alan. Yeni hükümet konağı buraya yapılacak. Böylece ilçemiz hem yeni bir binaya kavuşacak hem de yaşanan sorunlar ortadan kalkacak."

Soysal, yeni proje için 100 bin lira ödenek çıkartıldığını, projenin hazırlanmasında sona yaklaşıldığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ertuğrul Soysal AK Parti Yozgat Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title