Haberler

İki Anket Şirketinin Başkanı Birbirine Girdi

Güncelleme:

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, TRT'de program yaptığı için kendisini eleştiren Gezici Araştırma şirketi Genel Müdürü Murat Gezici'yi dövmekle tehdit etti.

Yaptığı son seçim anketinde AK Parti'nin yüzde 43 ve HDP'yi baraj altında çıkmasıyla gündeme gelen Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, Gezici Araştırma şirketi Genel Müdürü Murat Gezici'ye, TRT'de program yaptığı için kendisini eleştirdiği gerekçesiyle 'Seni döveceğim' diye mesaj verdi.

"TRT RADYO PROGRAMINIZ HAYIRLI OLSUN"

SONAR'ın AK Parti'yi yüzde 43 ve HDP'yi baraj altında gösterdiği son araştırmasının ardından "Gezici Araştırma gölgede hiç kalmadı,sizler ölü noktadasınız. Hakan Bey TRTRadyo programınız hayırlı olsun @AHakanBayrakci yenigörevinizdbşrlr" diye tweet atan Murat Gezici'ye Hakan Bayrakçı'dan tehditkar bir yanıt geldi.

"SENİ DÖVECEĞİM"

Gezici'nin gerçeği bildiği halde TRT konusunda iftira attığını savunan Bayrakçı, "TRT konusu yüzünden benimle ilgili her kim ne yazdıysa ve yazacaksa, tek cevapla konuyu kapatıyorum.. Sabaha kadar yazın! "Hadi ordan… Seni döveceğim. Bakalım savcıya mı koşacaksın yoksa erkek gibi karşı mı koyacaksın?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hakan Bayrakçı Murat Gezici Ak Parti Sonar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (51)

ESKİ AKPLİMobil-IOS:

Hırsıza oymu verilir.oylar üç hilale

30
13
yanıtYanıtla
En gerçek Zaza:

Oylar chp ye hepimiz kardesiz.

23
18
yanıtYanıtla
arif3435:

yetmez ama evet tek çare CHP

21
20
yanıtYanıtla
lazmobilWeb@haberler.com:

Geçsede geçmesede oylar HDP ye.

22
16
yanıtYanıtla
ddd:

oyle ya da boyle akp den oylar azalacak bu bir gercek ne kadar anketler yayinlanip algi yaratilmaya calisilsa da bu secim de her turlu surpriz olabilir.

30
7
yanıtYanıtla
irem:

ya ak parti hic bisey yapmamıs gibi davranıyosunuz ya helal olsunhic utanmada yok naptı diye soruyosunuz biraz İslama düskün ya kötü parti

7
30
yanıtYanıtla
afyokMobil-ANDROID:

oylar mhp ye artık

17
15
yanıtYanıtla
kenanMobil-ANDROID:

padişahın yeni soytarısı

26
5
yanıtYanıtla
misafirmobilWeb@haberler.com:

Bıktık artık akp den bu seçim oyumuz MHP nin

15
14
yanıtYanıtla
kartalMobil-ANDROID:

oylar mhp ,ye

13
15
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title