Haberler

Son Trend Sağlıklı Ürünler NT'de

Güncelleme:

Türkiye'nin uluslararası kitap, kırtasiye, teknoloji mağazaları zinciri NT, en yoğun dönemini geçiren kırtasiyede bu yılın trend ürünlerini açıkladı.

Trend olan ürünlerde bu yıl en çok dikkat çeken nokta, hem öğrencilerin hem ailelerin sağlıklı ürün tercihi yapmak istemesi. NT'nin yasak olmamasına rağmen solvent içeren ürünleri raflara koymama kararı memnuniyetle karşılanıyor.

Türkiye'nin kitap, kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT, bütün sınıfların eğitim-öğretime başlaması için sayılı günler kala sorumlu marka bilinciyle 13 bin çeşit ürünü sağlıklı, kaliteli ve ekonomik olarak öğrenci ve ailelerine sunuyor.

NT mağazalarında yılın en yoğun haftasında en çok ilgi gören ürünler, öğrencilerin olduğu kadar büyüklerin de dikkatini çekiyor.

Kırtasiye konusunda sektörün öncü ismi NT bu sezonun en çok ilgi gören trend ürünlerini açıkladı:

Okul Çantalarında trend sağlık

Her yıl olduğu gibi bu yıl da favori ürünleri kendilerini yansıttığı ürünlerin başında geldiği için öğrencilerin titizlikle seçtiği okul çantalarında öne çıkan hafif, dayanıklı ve ergonomik olması. Bunun yanında sevilen karakterler de çantaların seçiminde büyük etkenler arasında.

Bu yıl öğrenciler, çizgi film karakterleri Cars, Şirinler, Hello Kitty, Angry Brids ve Transformers resimlerinin yer aldığı çantalar en çok tercih edilenler arasında bulunuyor.

Çantalar NT'nin sunduğu tüm ürünler gibi sağlık, güvenlik ve kalite testlerinden geçerek raflardaki yerini aldı. Çantalar için bu yıl öne çıkan bir başka nokta ise, 30 yıla uzayan uzun dönemli garantili olması.

Renkler kırtasiyenin olmazsa olmazı

NT mağazaları özellikle kırtasiye sezonunda renk cümbüşü ile öğrencilerin ve büyüklerin karar vermekte zorlandığı sağlıklı ve kaliteli ürünler ile dopdolu. Kız öğrenciler için pembenin her tonunda renk renk kalem kutuları, ucu tüylü kalemler, parlak beslenme ve sırt çantaları, defter kenarlarını süslemek için çıkartmalar öğrencilerin başını döndürüyor.

Defterlerde de yenilikler bu yıl da dikkat çekiyor. Özellikle lise ve üniversite düzeyindeki öğrenciler için eskisi gibi her ders için ayrı bir defter yerine şimdilerde bütün dersleri tek defterde toplamaya imkân tanıyan 5-7 ortalı defterleri kullanılıyor. İlkokul ve ortaokul öğrencileri ise, karakter resimli defterleri tercih ediyor.

Silgiler ve makaslar geçtiğimiz yıl bir takım sağlık ve güvenlik önlemi ile satılmıştı. Bu yıl da, öğrencilerin sağlık ve güvenliğini her şeyin önünde tutan NT mağazaları bu önceliğini koruyor. Defterleri yıpratmayan özel silgiler, küt uçlu ve plastik kaplı makaslar bu önlemlerden sadece ikisi.

Kırtasiyede ise yine çizgi karakterler seçimlerde diğer etkenler arasında. Erkeklerde Cille, Pepee, Cars; kızlarda ise Winxx, Çilek Kız çizgi karakterleri kırtasiye ürünlerinin vazgeçilmezlerinin başında geliyor. Son zamanlarda, Türkiye üretimi çizgi karakterler daha çok ilgi görmeye başlaması ise, kırtasiyedeki trendlerden en çok dikkat çekenlerden.

İlköğretim öğrencilerinin en önemli aksesuarlarından mataralar da yenilendi. Eski tip plastik mataraların yerine kapağı açıldığında pipet çıkan ve termos özellikli içi çelik ürünler raflardaki yerini alıyor.

Sadece solventsiz yapıştırıcı

Sağlıklı ürün tercihleri konusunda hem aileler, hem de öğrenciler için bu yıl daha çok ön plana çıkıyor. Ürünlerdeki güvenlik işaretleri konusunda daha bilinçli olan NT ziyaretçileri, ikinci olarak ekonomik olması konusuna önem veriyor.

NT ailelerin ve öğrencilerin sağlıklı kırtasiye ürünü konusundaki hassasiyetine verdiği özel önemden dolayı, yasak olmamasına rağmen solvent içeren ürünleri artık raflarına koymuyor. Özellikle içeriğinde solvent içermeyen yapıştırıcılar dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title