Haberler

"Hakan: Muhafız'ın" Yıldızı Çağatay Ulusoy Kimdir?

Güncelleme:

La Casa De Papel dizisiyle anıldıktan sonra Netflix yapımcılarının dikkatini çeken Çağatay Ulusoy, Netflix'in ilk Türk dizisi olma özelliği taşıyan Hakan: Muhafız ile yeniden ekranlarda. Peki, Çağatay Ulusoy kimdir? İşte, kısa sürede ismini tüm dünyaya duyurmayı başarılı genç oyuncu hakkında bilinmeyenler.

Best Model of Turkey yarışmasında birinci olduktan sonra kariyerine oyunculuk ile devam eden Çağatay Ulusoy, ilk dizisi Adını Feriha Koydum'dan sonra Medcezir, İçerde gibi başarılı yapımlarda rol aldı. Dünyaca ünlü online TV platformu Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'da rol alan Çağatay Ulusoy şimdiden dikkat çeken bir kariyere sahip. Peki, Çağatay Ulusoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, dizileri nelerdir?

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü'nde eğitim gördü.

BEST MODEL SEÇİLDİ

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olan Çağatay Ulusoy, bir süre modellik yaptıktan sonra 2011 yılında oyunculuğa başrollerinde Hazal Kaya, Vahide Perçin gibi isimlerin yer aldığı Show TV'nin "Adını Feriha Koydum" dizisi ile geçiş yaptı.

Son Günlerin Popüler İsmi Çağatay Ulusoy Kimdir?

"ADINI FERİHA KOYDUM" İLE YILDIZI PARLADI

Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri aldığı ve hocası Vahide Perçin ile oynadığı "Adını Feriha Koydum" dizisinde Emir rolüyle çok sevildi. Başrolleri Özge Özpirinççi ve Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Anadolu Kartalları filminde oynadığı Üsteğmen Ahmet Onur karakteri ile sinemaya ilk girişini yapan Ulusoy, Hazal Kaya'nın diziden ayrılmasının ardından "Emir'in Yolu" devam dizisinde 2011 Miss Turkey güzeli Gizem Karaca ile oynadı.

Son Günlerin Popüler İsmi Çağatay Ulusoy Kimdir?

UYUŞTURUCU KULLANMAKTAN GÖZALTINA ALINDI

Reyting kurbanı olan "Emir'in Yolu" dizisinin ardından yakışıklı oyuncu, 2013 tarihinde İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonlarda , Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım, Gizem Karaca, Cenk Eren ve Cemal Hünal'ın gibi isimlerin de dahil olduğu 35 ünlü isim ile birlikte gözaltına alındı.

'Hakan: Muhafız'ın' Yıldızı Çağatay Ulusoy Kimdir?

"MEDCEZİR" İLE EKRANLARA GERİ DÖNDÜ

Uyuşturucu operasyonu sonrasında bir süre ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, 2013 yılında Amerikan yapımı "The O.C." dizinin yerli uyarlaması olan "Medcezir'de" başrolü ile ekranlara geri döndü.

Son Günlerin Popüler İsmi Çağatay Ulusoy Kimdir?

SERENAY SARIKAYA İLE AŞK YAŞADI

"Medcezir'de" oynadıkları dönem aşk Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Çağatay Ulusoy, 2015 yılında Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal adlı filmde rol aldı. 2016 yılında The Departed (Köstebek) adlı bir Amerikan filminden uyarlanan "İçerde" ile oyunculuğundan söz ettirdi.

Son Günlerin Popüler İsmi Çağatay Ulusoy Kimdir?

HAKAN: MUHAFIZ'IN YILDIZI OLDU

Uluslararası arenaya taşınacak "Hakan: Muhafız" dizisinde güçleri olan bir genci canlandıran Ulusoy'un şimdilerde ismi "Ufak Tefek Cinayetler" dizisi ile yıldızı parlayan Duygu Sarışın ile anılıyor.

Son Günlerin Popüler İsmi Çağatay Ulusoy Kimdir?

ŞEYMA SUBAŞI İLE YAKINLAŞMA İDDİALARINI YALANLADI

Son dönemde Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma sebebi olarak Şeyma Subaşı ile yakınlaştığı iddia edilen Çağatay Ulusoy, Instagram hesabından "Hem Acun abi hem de Şeyma arkadaşlarımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin, yakışıksız, asılsız ve anlamsız iftiraların son bulmasını dilerim." şeklinde yalanlamada bulundu.

Son Günlerin Popüler İsmi Çağatay Ulusoy Kimdir?

SEVİŞME SAHNESİNE CEVAP

Çağatay Ulusoy, Hakan: Muhafız dizisindeki oyuncu arkadaşı Ayça Ayşin Turan ile çok konuşulan sevişme sahneleri için "Evet ses getirecek. Senaryoda olması gereken buydu." cevabını verdi.

Son Günlerin Popüler İsmi Çağatay Ulusoy Kimdir?

Terazi burcu olan yakışıklı oyuncu, 1.88 cm boya sahiptir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title