Haberler

Son Dakika | Yıldırım Kaya, KPSS Öncesi ÖSYM'nin Önünden Yetkilileri Uyardı: "1 Milyon 600 Bin Gencin Geleceğini Hiç Kimse Karartmasın"

Güncelleme:

Son dakika haber... CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, 18 Eylül’de yeniden yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesinde, “Bir kez daha yetkilileri uyarıyorum; 1 milyon 600 bin gencin geleceğini hiç kimse karartmasın. Çocuklarımız sizlere emanet. Çocuklarımızın soruları da size emanet. Bu kurum 1974 yılında onurla kuruldu, onuruyla yaşasın istiyoruz. 31 Temmuz’da yapılan sınavda yolsuzluk açığa çıkartılmadığı müddetçe kaygı ve kuşkularımız devam edecek” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, 18 Eylül'de yeniden yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı ( Kpss ) öncesinde, "Bir kez daha yetkilileri uyarıyorum; 1 milyon 600 bin gencin geleceğini hiç kimse karartmasın. Çocuklarımız sizlere emanet. Çocuklarımızın soruları da size emanet. Bu kurum 1974 yılında onurla kuruldu, onuruyla yaşasın istiyoruz. 31 Temmuz'da yapılan sınavda yolsuzluk açığa çıkartılmadığı müddetçe kaygı ve kuşkularımız devam edecek" dedi.

Yıldırım Kaya, bugün Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) önünde açıklama yaptı. Kaya, şunları söyledi:

"Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin önündeyiz. Daha önce 31 Temmuz 2022'de yapılan KPSS'de yapılan usulsüzlüklerden dolayı sınavlar iptal edilmişti. Şimdi 18 Eylül'de yeniden sınavlar yapılacak. Bir kez daha yetkilileri uyarıyorum; 1 milyon 600 bin gencin geleceğini hiç kimse karartmasın. Çocuklarımız sizlere emanet. Çocuklarımızın soruları da size emanet. Bu kurum 1974 yılında onurla kuruldu, onuruyla yaşasın istiyoruz. 31 Temmuz'da yapılan sınavda yolsuzluk açığa çıkartılmadığı müddetçe kaygı ve kuşkularımız devam edecek. Bir an önce Devlet Denetleme Kurulu, ilgilileri açığa çıkartsın, kamuoyuyla paylaşsın."

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım Kaya Eylül KPSS Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title