Haberler

TOMA'LAR ÇİÇEK VE ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Güncelleme:

Manavgat'ta 28 Temmuz'da başlayıp 10 günlük mücadelenin sonunda söndürülen orman yangınlarında görev alan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait TOMA'lar vatandaşların alkış ve çiçekleri ile uğurlandı.

Manavgat'ta 28 Temmuz'da başlayıp 10 günlük mücadelenin sonunda söndürülen orman yangınlarında görev alan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait TOMA'lar vatandaşların alkış ve çiçekleri ile uğurlandı. İlçenin 4 ayrı noktasında başlayan büyük orman yangını orman işçileri, itfaiye ekiplerinin yanı sıra polis ve jandarma kolluk kuvvetlerinin de katılımıyla 220 saatte söndürüldü. Manavgat'ın çeşitli bölgelerinde yangınların söndürülmesinde görev alan 53 TOMA, yangınların sona ermesinin ardından bugün asıl görev yerlerine gitmek üzere hareket etti. Manavgat Cuma Pazarı'nda bekleyen TOMA'lar İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu ve vatandaşlar tarafından uğurlandı. Siren sesleri ile yola çıkan TOMA'lar sevgi gösterileriyle uğurlanırken, vatandaşlar TOMA'lara çiçek atıp el salladı. TOMA'ları uğurlayanlar arasında bulunan Bediha Ülker, kendi çocuklarının da yangınların söndürülmesi için katkıda bulunduğunu belirterek, "Bütün memleket, devlet hepimizin. Ayrımımız yok. Rabbim kimsenin tırnağına taş değirmesin" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Manavgat İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title