Haberler

Koronavirüs vakalarının artış gösterdiği kasabaya giriş ve çıkışlar durduruldu

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın İlhaniye ilçesine bağlı Döğer kasabasında koronavirüs vaka sayısının artmaya başlamasının ardından kasabaya giriş ve çıkışlar geçici olarak durduruldu.

Koronavirüs (Kovid-19) vakalarının artış gösterdiği Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer kasabasına giriş ve çıkışlar geçici olarak durduruldu.

VAKALAR ARTTI, GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR DURDURULDU

İhsaniye ilçesi Döğer kasabasında koronavirüs vaka sayısı tırmanmaya başlamasının ardından İhsaniye Kaymakamı Semih Doğanoğlu başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıha Kurulu tarafından kasabaya giriş ve çıkışlar durduruldu. Kasabaya yönelik Hıfzıssıha Kurulu tarafından alınan tedbir kararları kaymakamlık tarafından duyuruldu.

"EĞİTİM FAALİYETLERİ, MEMURLARIN GÖREV AMAÇLI GİRİŞ ÇIKIŞI DEVAM EDECEK"

Alınan tedbirler kapsamında, "Kasabada zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmayacak. Döğer'e giriş ve çıkışlar geçici olarak sınırlandırıldı. Sadece belirli istisnalar var. Öğrencilerin eğitim faaliyetleri, memurların görev amaçlı giriş çıkışı, resmi dairelerde yapılması gereken randevulu ve süreli işlemler, tıbbi acil durumlar gibi durumlar istisnalar arasında.

LOKANTA, RESTORAN, FIRIN VE BERBERLER KAPATILDI

Lokanta, restoran, pide fırını gibi işletmelerin faaliyeti geçici olarak durduruldu. Ekmek fırınları ve market ve bakkallar açık olacak. Berber ve kuaförler kapatıldı. Mahalle fırınları kapatıldı. Park ve bahçelerde oturmak, yürümek yasaklandı. Kasaba sınırları içerisinde piknik yapmak yasaklandı. Pazar yeri kurulmayacak. Onun yerine pazarcı esnafı ürünleri mahallede dolaştıracak vatandaş evinin önüne gelen esnaftan alışveriş yapabilecek. Kasabada bulunan sanayi sitesinin faaliyeti durduruldu. Döğer'de bulunan Doğanay Tekstil Atölyesi'nin faaliyeti durduruldu. İnşaatı devam eden tekstil fabrikasının inşaatı ise devam edecek" kararları alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs İhsaniye Afyon Döğer Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title