Haberler

Son Dakika: Kız çocuğuna istismardan tutuklanan sözde tarikat şeyhiyle ilgili Diyanet'ten açıklama: Zalim ellerle mücadele hepimizin görevi

Güncelleme:

Diyanet'ten, 12 yaşındaki kız çocuğuna istismardan tutuklanan sözde tarikat lideriyle ilgili, "Çocuk istismarıyla, masum yavrularımıza uzanan şeref yoksunu, hain ve zalim ellerle mücadele etmek hepimizin vazgeçilmez görevidir" açıklaması geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, 12 yaşındaki kız çocuğuna istismardan tutuklanan sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Şağban'la ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Çocuk istismarıyla, masum yavrularımıza uzanan şeref yoksunu, hain ve zalim ellerle mücadele etmek hepimizin vazgeçilmez görevidir" denildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı açıklamasında şu sözlere yer verdi;

"Allah'ın bizlere en değerli emaneti olan çocuklarımız, güvenli ve huzurlu bir ortamda büyümeyi, her türlü ihmal ve istismardan korunmayı hak etmektedir. Bu nedenle çocuk istismarıyla, masum yavrularımıza uzanan şeref yoksunu, hain ve zalim ellerle mücadele etmek hepimizin vazgeçilmez görevidir.

İlim ve irfan ile alakası olmadığı halde, kendilerine menfaat devşiren din istismarcılarına karşı da aziz milletimizi bir defa daha uyarıyoruz. Hem dini duygu ve değerlerimizin hem de göz bebeğimiz olan çocuklarımızın istismara karşı korunması için herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz."

NE OLMUŞTU?

Dün Fatih Nurullah takma adlı sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Şağban'ın (58), müridlerinden birinin 12 yaşındaki kızını istismar ettiği ortaya çıktı. Tepki çeken iddia sonrası 'çocuğa yönelik cinsel istismar' suçundan tutuklanan Şağban, istismara uğrayan çocuğun yaşadıklarını anlatmasıyla yakayı ele verdi. Küçük kız, pedagoglara Şağban'a çay götürdüğü sırada tacize uğradığını anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Eyüp Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (271)

Ahmet:

Allah kimseyi 12 yaşındaki çocuğu istismar eden sapığı savunacak kadar şerefsiz yapmasın..

48
73
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA!:

Bir kaç satırda yazmaya çalıştığımı , sen tek satırda yazmışsın be kardeş .

yanıt6
yanıt71
...:

Yorumlarda sapık pisliği savunanların çoğunlukta olması dehşet verici! İlk ayeti oku diyen bir dinin insanlarının bu kadar cahil olması ne kadar üzücü. . . Uyanmanız için daha başınıza ne gelmesi gerekiyor!

yanıt5
yanıt1
ÇUKUROVALI:

Ne kadar çok sapık varmış arkadaş . . . Kendileri de yazmıyor sadece dislike veriyorlar . . . Bu ülkeyi size yedirmezler sapık zihniyetliler . . . Neymiş Allah dostuymuş . Allah''ın böyle dostu mu olur . . .

34
75
yanıtYanıtla
tr:

ülkeyi size yedirmezler diyorsunda bu zihniyet yönetiyor ülkeyi

yanıt11
yanıt77
Bozkurtların Sessizliği:

yok, yazanlar var. mesela cevdet/melih rumuzu aynı. haberleşip yaptılar bunu. hatta birkaçı yanyana. yatsı namazından sonra devam ediyorlar. bolu yanındaki ilin, iki ilçesinde yoğunluk var.

yanıt6
yanıt73
ÇUKUROVALI:

Vallahi TR kardeş o zihniyet yönetiyor diyorsun da . . . . O dediğin zihniyet bile bunların yanında melaike gibi kalır . . . Gerçi dediğinde haklıda olabilirsin . . . Yani al birini vur ötekine . . . Yok beeee okararda değil . Dur şimdi kafamı karıştırdın . . .

yanıt7
yanıt76
ÇUKUROVALI:

BOZKURTLARIN SESSİZLİĞİ , vay kardeş dedektif gibi çalışmışsın . Tespitin doğru . Bu dislike ler yatsı namazından sonra çoğaldı . Akılları sıra algı yapıyorlar güya kendilerini destekleyen çokmuş gibi gösterecekler. Yemezler . yediremezler

yanıt6
yanıt72
araştırma görevlisi:

Zenginlik, huzur içinde yaşıyordu Türkler. Taa ki Zalim Haccac ve Kuteybe emrindeki Arap orduları Orta Asya''ya gelene kadar. Semerkant, Talkan, Curcan yağmalandı. Direnen binlerce Türk ceviz ağaçlarına asıldı. Yıllarca kalıp kültürlerini yerleştirdiler. İşte bu sonun başlangıcıydı.

23
84
yanıtYanıtla
Mehmet:

Hepsi yalan hiç bir tarihi ve bilimsel kanıt yok hepsi lftira cennet mekan Yavuz Sultan Selim hana da iftira atıyor sizin zihniyet siz ideolojik ve mezhepcisiniz dizden araştırma görevlisi olmaz olsa olsa sol marginal mezhepçi militan olur

yanıt76
yanıt13
Tüm 271 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title