Haberler

Son Dakika! Rus savaş uçakları İdlib'de ılımlı muhaliflerin eğitim kampını vurdu: 75 ölü, 60 yaralı

Güncelleme:

Son dakika! Rus savaş uçakları İdlib'de ılımlı muhaliflerin eğitim kampını vurdu. Yapılan saldırıda en az 75 kişinin hayatını kaybettiği, 60 kişinin yaralandığı bildirildi.

Askeri muhalif kaynaklarının aktardığı bilgilere göre, İdlib'in batısındaki Duveyle köyünde konuşlu Suriye Milli Ordusu'na bağlı Feylakuş Şam güçleri havadan vuruldu. SMO'nun eğitim alanına düzenlenen saldırıda en az 75 kişinin hayatını kaybettiği, 60 kişinin yaralandığı bildirildi.

UÇAKLAR RUSYA'YA AİT

Öte yandan kaynaklar, saldırıyı gerçekleştiren savaş uçaklarının Rusya'ya ait olduğunu belirtti.

İDLİB'DE SON DURUM

Türkiye, Rusya ve İran arasında 4-5 Mayıs 2017'de gerçekleşen Astana toplantısında, İdlib ve komşu illerin (Lazkiye, Hama ve Halep vilayetleri) bazı bölgeleri, Humus ilinin kuzeyi, başkent Şam'daki Doğu Guta ile ülkenin güney bölgeleri (Dera ve Kuneytra vilayetleri) olmak üzere 4 'gerginliği azaltma bölgesi" oluşturuldu.

Son Dakika! Rus savaş uçakları İdlib'de ılımlı muhaliflerin eğitim kampını vurdu

TÜRKİYE VE RUSYA SOÇİ'DE EK MUTABAKATA VARDI

Rejim ve İran destekli teröristler, Rusya'nın hava desteğiyle 4 bölgeden 3'ünü ele geçirip İdlib'e yöneldi. Türkiye, Eylül 2018'de Rusya ile ateşkesi güçlendirmek için Soçi'de ek mutabakata vardı.

Son Dakika! Rus savaş uçakları İdlib'de ılımlı muhaliflerin eğitim kampını vurdu

MOSKOVA'DA YENİ MUTABAKAT SAĞLANDI

Rusya ve rejim güçleri, Mayıs 2019'da tüm bölgeyi ele geçirmek için operasyonlara başladı ve İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi içinde çok sayıda büyük yerleşimi ele geçirdi. Son olarak Türkiye ve Rusya arasında 5 Mart'ta Moskova'da yeni bir mutabakat sağlanmış ve ateşkes ilan edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İdlib Şam Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (152)

ali:

vay vay. . . putin, sizin Turklerin yetistirdigi cihadistleri/teroristleri vuruyor desenize ;-)

36
25
yanıtYanıtla
Wwwwwwww:

İyi yapmış

35
26
yanıtYanıtla
34:

kafir rusya

22
37
yanıtYanıtla
...:

KİME GÖRE NEYE GÖRE?BELKİDE KAFİR OLAN SENSİN

yanıt4
yanıt5
eee:

eee bizene bundan tüm dünyayı düşman yaptık bizene suriyeden yaw

41
18
yanıtYanıtla
Türki:

Araplardan bize ne

36
14
yanıtYanıtla
Yorgos christosasis:

aferin rusya

17
19
yanıtYanıtla
AMASYALI:

1453 TE EGE DENIZINDE ATALARIN YUZME KURSU ALMISTI YORGO EFENDI. . . . COK YAKINDA TEKRAR YUZECEKSINIZ AKDENIZDE

yanıt5
yanıt6
GG:

AMASYALI SEN HANGI DEVIRDE YAŞIYORSUN?SILAHIN TEKNOLOJIN EKONOMIN NE SORGULADIN MI HIC?BUGUN DUNYADA 3 SÖZ SAHIBI VAR. ÇİN RUSYA ABD. ANLADIN MI????

yanıt3
yanıt5
VATANDAS:

ELİNE SAĞLIK YAPIŞTIR (PARALI)CİHATÇILARA. BİR RUS ATASÖZÜ DERKİ: ''AYI İLE DANSA KALKARSAN NE ZAMAN OTURACAĞINA AYI KARAR VERİR''. BOŞ KONUŞMAYIN ORAYA AKITILAN PARA BENIM CEBIMDEN CIKIYOR. YANLIŞ POLİTİKALAR SONUCUNDA ESAD KAZANDI PUTIN KAZANDI AMERIKAN VE ÇİN ŞİRKETLERİ ORDA KAZANDI PETROLU ELE GECIRDILER. AMA BİZİM KUCAGIMIZA EN CAHİL SURİYELİLERİ DOLDURDULAR. BU CAHIL SURIYELILERI DE NORMAL TURK VATANDASININ ALDIGI YEVMIYENIN DÖRTTE BIRINE CALISTIRDINIZ VE TÜRK VATANDASI İŞ BULAMADI. SONUÇ??

17
18
yanıtYanıtla
Tüm 152 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title