Haberler

ADANA Koronavirüsten ölen Prof. Dr. Ergenoğlu, babası için ayrılan mezarlığa defnedildi

Güncelleme:

Koronavirüsten ölen Prof. Dr. Ergenoğlu, babası için ayrılan mezarlığa defnedildiİSTANBUL'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu (54), memleketi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

Koronavirüsten ölen Prof. Dr. Ergenoğlu, babası için ayrılan mezarlığa defnedildi

İSTANBUL'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu (54), memleketi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı. Ergenoğlu'nun cenazesi, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden emekli babası Prof. Dr. Fuat Ergenoğlu'nun kendisi için ayrılan Üniversite Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yaklaşık 3 ay önce koronavirüse yakalanan ve ardından özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu, 15 Mart'ta hayatını kaybetti. 2 çocuk babası olan Ergenoğlu'nun cenazesi, memleketi Adana'ya gönderildi. Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu için sabah saatlerinde eğitimini tamamladığı Çukurova Üniversitesi'nin Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Ergenoğlu'nun annesi Ayfer (81) ve babası Fuat Ergenoğlu (84) cenaze boyunca gözyaşı dökerken, meslektaşları teselli etmeye çalıştı. Kılınan cenaze namazının ardından Ergenoğlu'nun cenazesi, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden emekli babası Prof. Dr. Fuat Ergenoğlu'nun isteği üzerine kendisi için ayrılan mezarlığa defnedildi.

'BENİM YAVRUM HERKESE DOKUNDU'

Cenaze töreninde duygularını dile getiren anne Ayfer Ergenoğlu, kimsenin evlat acısı yaşamasını istemediğini bunun dayanılmaz olduğunu söyledi. Gözyaşları içinde konuşan Ergenoğlu, 'Allah kimselere evlat acısı vermesin. Bittim ben. Sıra benimdi, ona nasıl sıra geldi. Dayanılmaz bir acı. Nur gibi bir çocuktu, herkese dokundu benim yavrum. Kimselere bir şey yapmadı, hasta kurbanı oldu' dedi.

Oğlunun ömrünün baharında hayattan koptuğunu belirten baba Fuat Ergenoğlu ise 'Bunca sene uğraştı, didindi, tam vatanına, evlatlarına faydalı olacak bir dönemde gitti. Onlar kahraman ama bunu bilen yok' diye konuştu.

MASKE UYARISI YAPMIŞTI

Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu, 14 Eylül 2020'de sosyal medya hesabında maske uyarısında bulunmuş ve yaptığı paylaşımda Maskesiz olmaz. Lütfen, herkes her koşulda maske takmaya, el hijyenine ve sosyal mesafeyi korumaya dikkat edelim ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Üniversitesi Mehmet Ümit Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title