Haberler

Bilecik'te raydan çıkan kılavuz tren paramparça oldu: İki makinist can verdi

Güncelleme:

Ankara-Bilecik yolunda kılavuz tren raydan çıktı. Korkunç kazada, 2 makinist yaşamını yitirdi. Makinistlerin kimlikleri ise henüz belirlenemedi.

Ankara'dan yola çıkan Yüksel Hızlı Tren hattını kontrol amacıyla ilerleyen tekli kompartıman, Bilecik merkeze bağlı Ahmetpınar köyü sınırları içindeki tünelde raydan çıkarak duvara çarptı.

İlk belirlemelere göre, 2 makinist hayatını kaybetti. Ölen makinistlerin kimlikleri henüz bilinmiyor.

YOL ULAŞIMA KAPANDI

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle bölgede yol ulaşıma kapandı. Bilecik ve Bozüyük arasında tren ulaşımı sağlanamıyor.

Ankara-Bilecik yolunu kullanacaklar için alternatif güzergahlar şöyle:

Ankara'dan gelen yolcular Bozüyük'te inip Bilecik'e gidecek ve oradan tekrar trene binecek.

İstanbul'dan giden yolcular ise Bilecik'e kadar trenle gelecek oradan trenle oradan Bozüyük'e otobüsle gidecek ve Bozüyük'te tekrar trene binerek Ankara'ya gidecek.

Olay yerinden görüntüler:

Son Dakika: Bilecik'te kılavuz tren raydan çıktı: İki makinist hayatını kaybetti

Son Dakika: Bilecik'te kılavuz tren raydan çıktı: İki makinist hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tren Kazası Bozüyük Ankara Haberler

500

Yorumlar (50)

SİVASLI İBOCAN:

Kurumda çalışanın kim olduğu o vardiyada belli olmaz mı. . ? Allah rahmet etsin. . .

75
5
yanıtYanıtla
KARA:

İleri düzeydeki ülkelerden çok çok çok gerideyiz maalasef. . . . . . .

30
16
yanıtYanıtla
GERCEK:

kurumların başında o kurumda yetişmemiş şahıslar olursa ne yazıki böyle cinayetler oluyor bu bir kaza degil cinayet kurumlarımız tek tek cöküyor tsk demir yoları tarım maden sektöru turizim hepsi bitik

25
10
yanıtYanıtla
FB Lİ:

Neyimiz düzgün ki. Balık baştan kokar. .

10
13
yanıtYanıtla
Gerçek:

heryeri imam hatip kuran kursu yaptınız yetişmiş insan kalmadı din mi lazım bu ülkeye kalkınma mı lazım. bütün kurumlara imamları doldurdunuz işten güçten anlamayan elektrik idaresinin başındaki adam ilahiyat mezunu, Allah rahmet eylesin vatandaşlarımıza giden bir can sonuçta. Bu canların bu partiye ve yavrukurtçuğu partiye verdiği oylar sayesinde oldu herşey. kendimizi eleştirelim biraz, silkinelim.

10
6
yanıtYanıtla
PEH:

Laf olsun diye konuşmada seni bişey sansınlar bu ülkeye din mi lazım ne demek. bu ülke bu din ahlak iman ile ayakta kaldı ama senin gibiler yüzünden git gide bozuluyor o yüzden bu halde beğenmiyorsan zorla tutan yok.

yanıt1
yanıt5
Nazmi:

Peh bey adam doğru yorum yazmış bana bu dünyada kalkınmış refah seviyesinin yüksek olduğu bir tane islam ülkesi ismi söyle sana dua edeyim. bu ülkenin gerçek sahibiyiz biz olmasak satmıştınız bu ülkeyi. asıl sizler giderse bu ülke mutlu olacak. çoğunluk olduğunuz için nokta noktadan çıkmıyor burnunuz.

yanıt4
yanıt1
PEH:

merak etme nazmi efendi bu dünyanın öteki tarafı var orada sana nokta ile virgülü gösterirler hiç canını sıkma o zaman görürsün ferah yaşamayı ayrıca tarihten ve dinden bi haber olduğunda belli osmanlı tarihini bir incele bakalım ilk açılan meclisin nasıl açıldığını bir araştır bakalım çanakkale zaferi nasıl kazanılmış, o zaman görürsün örnek müslüman ülkeyi başka bir ülke derken var mı islamı adam akıllı yaşayan cahil herif biraz tarih oku gözünü aç at gözlüğü takma sorularına cevap bulursun

yanıt1
yanıt1
PEH:

NAZMİ efendi islam ülkesi olmakla kalkınamamanın ne alakası var bana bir anlat lütfen. iman noktasında zayıf olduğun belli. ama dua ederim diyorsun çözemedim seni. şunu unutma dünya müslüman için refah yaşama yeri değildir bu ahirete kadar böyle sürecek ama müslümanlar için ebedi olan ahiret inancı vardır. inancı olmayan insanlara o yüzden ALLAH(C. C. ) sadece bu dünyada varlık veriyor. öteki dünyaları yok. ayrıca bu ülkeyi bizim dedelerimiz iman gücü ile kazanmışlar kimi gönderiyorsun sen haddini bil.

yanıt1
yanıt2
PEH:

NE diyor Mehmet Akif ERSOYGarbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvarBenim îman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma, nasıl böyle bir îmânı boğar, ‘Medeniyyet!’ dediğin tek dişi kalmış canavar?iyi okuyun bu dizeleri özellikle iman kelimesini biraz çehreniz genişlesin.

yanıt1
yanıt2
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title