Haberler

Son Dakika! Karadeniz'den çıkarılan doğal gaz, mayıs ayı başında tüm sisteme verilecek

Güncelleme:

Son dakika! Karadeniz'den çıkarılan doğal gaz, mayıs ayında evlere ulaşıyor. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, "Testlerimiz tamamlandı. Mayıs ayı başında tamamen gaz sisteme verilmeye başlanacak, 2028 yılında 60 milyon metreküpe ulaşacağız." dedi.

Tpao Genel Müdürü Melih Han Bilgin Filyos Doğalgaz Tesisi'nde açıklamalarda bulundu. Bilgin, Karadeniz gazıyla ilgili müjdeyi de paylaştı.

"MAYIS BAŞINDA TÜM SİSTEME VERİLECEK"

Gazın mayıs ayında evlerde olacağını belirten Bilgin, "Testlerimiz tamamlandı. Mayıs ayı başında tamamen gaz sisteme verilmeye başlanacak, 2028 yılında 60 milyon metreküpe ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

20 NİSAN'DA İLK GAZ ÇIKARILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise cuma namazı çıkışında yaptığı açıklamada Karadeniz gazıyla ilgili, "Nasip olursa 20 Nisan arife doğal gazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün planlamalar, hesaplar buna göre." dedi.

"TAMAMINI KARADENİZ'DEN KARŞILAYABİLİRİZ"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez de konuya ilişkin, "Sık sık söylüyoruz; Türkiye'de meskenlerde, konutlarda kullanılan doğal gazın tamamını artık Karadeniz'deki bu rezervden, bu kaynaktan karşılayabilir hale geleceğiz." demişti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Karadeniz TPAO Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (14)

oguz:

ülkenin her yerinden dogal gaz fışkırsa dünyanın en pahalı dogal gaz ücretini yine biz öderiz

404
169
yanıtYanıtla
Alper Ünver:

Olmayan gaz

253
270
yanıtYanıtla
Emre1453 Ulker:

Olmayan araba vardı oldu. Şimdi de olmayan gaz. Bence bir soda için.

yanıt25
yanıt17
Hasan Issız:

Biraz araştır iftira atmadan önce.Pardon sizin tayfa musluk takıp açılışına Joe Bıden' ı çağırmadığınız kalmıştı. Şimdi bu hizmetler ağır gelir size karadan denize 200 km ve derinliği 2 km den o kadar boruları döşeyeksin off ne gerek var

yanıt9
yanıt4
Burhan Kaplan:

Doğalgaz çıkarırsın laf ederler,petrol çıkarırsın hemde terör yuvasından laf ederler,araba yaparsın laf ederler,savunma sanayin dünyada gıpta edilir seviyeye gelir soğan derler... Erdoğan fazla geliyor bu ülkeye hak etmiyor kimse bu adamı...

238
224
yanıtYanıtla
Ahmet Yonat:

Zam var kesin

151
116
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

maalesef şu zamana kadar ekonomik nedenler ve dış siyasi baskılarla bırakın doğalgaz aramayı, gemimiz bile yoktu. Tebrikler.

101
48
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

adalet ve liyakat olmadıktan sonra istersen petrol denizinde yüz boştur.

70
50
yanıtYanıtla
GIRIFT REKLAM ve MIMARLIK:

IRAK DA SUUDİ ARABİSTAN DA LİYAKAT MI VAR ? ÇIKAN DOĞALGAZ BURDA LİYAKAT YOK BEN GERİ Mİ DÖNECEĞİM DİYOR ? DÜZGÜN YORUM YAPIN .

yanıt44
yanıt46
GIRIFT REKLAM ve MIMARLIK:

IRAK DA SUUD DA LİYAKAT MI VAR ? ÇIKAN GAZ BURDA LİYAKAT YOK BEN GERİ Mİ DÖNECEĞİM DİYECEK ? DÜZGÜN YORUM YAPIN . ONUNLA BUNUN NE ALAKASI VAR .

yanıt37
yanıt36
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title