Haberler

Son Dakika! Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı canlı bomba, Küçükçekmece'de yakalandı

Güncelleme:

Son dakika! İstanbul Küçükçekmece'de canlı bomba saldırısı hazırlığındaki terör örgütü DEAŞ mensubu bir kişi yakalandı. Yakalanan teröristle birlikte bu yıl DEAŞ'ın yapmayı planladığı 12'nci canlı bomba eylemi engellenmiş oldu.

İstanbul Emniyeti İstihbarat, Terörle Mücadele birimlerince DAEŞ Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; canlı bomba eylemi yapabileceği yönünde bilgiler bulunan yabancı uyruklu Anas Abbud Alşahi Bnaman adlı örgüt mensubu, Küçükçekmece ilçesinde bir adrese bugün düzenlenen operasyonla yakalandı. Şahsın kaldığı ikamette yapılan aramalarda bulunun dijital materyellere el konuldu.

BU YILKİ 12. CANLI BOMBA EYLEMİ ENGELLENDİ

İçişleri Bakanlığı da eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı canlı bombanın İstanbul'da yakalandığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İstanbul Emniyeti İstihbarat, Terörle Mücadele birimlerince DAEŞ Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda canlı bomba eylemi yapabileceği yönünde bilgiler bulunan yabancı uyruklu Anas Abbud Alşahi Bnaman adlı örgüt mensubu Küçükçekmece ilçesinde bir adrese bugün düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanan teröristle birlikte bu yıl DEAŞ'ın yapmayı planladığı 12'nci canlı bomba eylemi engellenmiş oldu. Ayrıca DEAŞ Terör örgütüne üye olma ve finans sağladığı belirlenen şüphelilere yönelik İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonlarda 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı" bilgilerine yer verildi.

BURSA'DA 2 CANLI BOMBA YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde de İçişleri Bakanlığı, eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı 'canlı bomba' Süleyman Elhamud ve beraberindeki 2 kişinin, Bursa'da polis ekiplerince yakalandığını açıklamıştı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Küçükçekmece Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (11)

İlker Gül:

çok şükür patlatamadan yakalanmış boş arazide kontrollü bir şekilde kendiyle patlatsınlar hevesi kursağında kalmasın

110
0
yanıtYanıtla
Vatandaş :

PKK sı YPG si DEAŞ ı fetösü totosu, dhkpc si... Dünya tarihinde bir örneği daha var mıdır acaba bu kadar şerefsizle, vatansızla savaşan bir ülke daha var mıdır? Ne güçlüymüşüz ki yıkamadılar, yıkamayacaklar.

80
12
yanıtYanıtla
blacksocks:

Eğitimsizliğin , cahilliğin hüküm sürdüğü her yerde bunu görebilirsin. Bknz ; Tüm ortadoğu ülkeleri ...

yanıt17
yanıt4
Gezgin:

blacksocks isimli şahıs; evet senin gibileri gördükçe, ne kadar cahil, eğitimsiz var anlıyoruz...

yanıt7
yanıt4
Eğrioturdoğrukonuş:

blacksock: Tam tersi eğitimsiz ve cahil kesim fakirdir garibandır. kimseye zararı olamaz. Anadolu topraklarında hak iddia edenler gözü olanlar Afrikayı sömüren kan emicilerin uzun vaadeli planları ve saldırılarıdır bu.

yanıt0
yanıt5
Eğrioturdoğrukonuş:

blacksocs: Bu örgütlerin hepsinin arkasında kimler hangi ülkeler çıkıyor ? Eğitim ve refahın üst düzey olduğu ülkeler bu örgütleri destekliyor değil mi? Yiyecek ekmek bulamayan eğitime para ayıramayan gariban silah için parayı nereden bulsun?

yanıt2
yanıt0
Turk Evladi:

amaclari bunlarla yikmak degil, amaclari demografik yapiyi bozarak yikmak. bu teroristlerin amaci suriye ve iragi bolmekti. amaclarina ulastilar simdi yavas yavas yok oluyorlar. sira turkiyeyi multeci coplugune cevirip ic savas cikartmak.

yanıt7
yanıt0
Turk Evladi:

yarin bir gun de taliban teroristleri yakalanmaya bomba patlatmaya baslayacaktir. sinir guvenligi olmayan bir vatan, acik hava savas ringidir.

24
2
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Terör denen lanet yapılar bi ülkeye nasıl sızar bilirmisin kontrolsuz mülteci kabulunden ya kardeşim afgan pakistan suriye ırak çeçen nedir bu kardeşim alırsan bunları olacağı bu

18
1
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

Adamın biri 2 ay önce aniden sınır güvenliğinin olmadığı yönünde açıklamalar yapıp pankart asmadı mı? İstihbarata gerek yok bu insanın ilişkilerini takip etsinler yeter. Telefonlarımı dinliyorlar diye mesaj veriyor veriyor medya üzerinden umursamayın dinleyin.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title