Haberler

Sakarya'dan orman yangınlarına fidanlı destek

Güncelleme:

Sakarya'daki okullarda, ülkede çıkan orman yangınlarına dikkati çekmek amacıyla fidanlar toprakla buluştu.

Sakarya'daki okullarda, ülkede çıkan orman yangınlarına dikkati çekmek amacıyla fidanlar toprakla buluştu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Hatay'daki yangına dikkati çekmek amacıyla okulun ilk günü öğretmenlerin fidan dikmesini istemesi üzerine Sakarya'da öğretmenler, öğrencilerini evlerine uğurladıktan sonra okul bahçelerinde fidan dikti.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Karadere İlk ve Ortaokulunda düzenlenen programa katılarak fidanları toprakla buluşturdu, can suyu verdi.

Durmuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin dört bir yanında, nefes alınmasında en büyük rolü bulunan ağaçların yandığını anımsattı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un çağrısıyla Sakarya'da bütün okullarda öğrencileri uğurladıktan sonra öğretmenlerle beraber "Her fidan bir nefes" diyerek ağaç dikimi yaptıklarını belirten Durmuş, "Bugün aslında bizim için çok anlamlı. Öğrencilerimizi okullarla fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Geleceğimizi, ülkemizi daha iyi yarınlara taşımak için umutlarımızı geleceğemize taşımanın sorumluluğu içerisinde tedbirlere uyarak hep birlikte yarınları kucaklayalım istedik." diye konuştu.

Durmuş, Karadere İlk ve Ortaokulunda öğretmenlerle fidan dikme etkinliği gerçekleştirdiklerini aktararak, "Evet biz bir ölürüz ama bin diriliriz, bu gerek insan olsun gerekse de ağaç olsun. Her daim ülkemizin yanındayız, nefes almaya devam edeceğiz inşallah." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ziya Selçuk Karadere Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title