Haberler

Son dakika haberleri... Nizip Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, inşaat çalışmalarının devam ettiği 400 yataklı Nizip Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, inşaat çalışmalarının devam ettiği 400 yataklı Nizip Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Yapım ihalesi 14 Aralık 2020 yılında gerçekleşen ve 100 bin metrekare kapalı alana sahip olan hastanenin inşaat alanını gezen Sarı, çalışmaları yerinde görerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Sarı, gazetecilere, hastane inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Nizip ilçesine her alanda olduğu gibi sağlık alanında büyük yatırımların yapıldığını ifade eden Sarı, şöyle devam etti:

"İlçemizde şuanda sağlıkta çok hızlı bir yatırım sürecini yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle hastanemizin yapımına başlandı. İnşaatımızı inceledik, geceli gündüzlü çalışmalar devam etmektedir. Hastanemiz tamamlanmasıyla birlikte toplamda 400 yatak kapasitesi ve bünyesinde 11 tanesi acil serviste olmak üzere toplam 128 poliklinik, 2'si günübirlik olmak üzere toplam 12 ameliyathane, 22 yataklı diyaliz merkezi ve 6 röntgen, 4 USG, 1 MR, 1 BT, 1 Mamografi, 1 kemik dansitometri ve 1 ESWL cihazlarını barındıran görüntüleme sistemiyle hizmet verecektir. Sadece ilçemize değil, bölgedeki yakın ilçelere de güçlü bir sağlık hizmeti sunacak olan hastanemizin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül'e, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve Milletvekilimiz Ali Şahin'e, tüm Gaziantep milletvekillerimize ve emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Sarı Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title