Haberler

Ünlü katmercinin fıstık satışı nedeniyle aralarında husumet olan kişilerce öldürüldüğü anlar böyle kaydedildi

Güncelleme:

Gaziantep'te ünlü katmer tatlıcısı Orhan Sertkaya, tartıştığı bir kişi tarafından çıkan tartışma sonucu sokak ortasında öldürüldü. Cinayet anbean güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Öte yandan tutuklanan 3 şüpheli, polisteki ifadelerinde fıstık satışı nedeniyle aralarında alacak olduğunu, bu nedenle husumet oluştuğunu söyledi.

Gaziantep'te 21 Ekim'de akşam saatlerinde Karagöz Caddesi'nde katmer tatlısı dükkanı işleten Orhan Sertkaya ve oğlu Ali Sertkaya ile Mehmet Kiraz arasında tartışma çıktı. Çıkan kavgada toptan fıstık satışı yapan Mehmet Kiraz, üzerindeki tabanca ile Orhan Sertkaya'ya 2 el ateş etti, ardından kaçmaya çalışan oğlunu bacağından vurdu. Orhan Sertkaya hayatını kaybetti, oğlu yaralandı, şüpheli ise kaçtı. Mehmet Kiraz ile olay yeri yakınında otomobil ile kendisini bekleyen babası Halil ve kardeşi Nuri Kiraz, polis ekiplerince yakalandı.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polisteki ifadelerinde fıstık satışı nedeniyle aralarında alacak olduğunu, bu nedenle husumet oluştuğunu belirten şüpheliler, hakaret sonucu cinayetin işlendiğini söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

TARTIŞMA VE CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Mehmet Kiraz'ın iş yerinin önünde duran Orhan Sertkaya ile oğlunun yanına geldiği ve tartıştıkları yer aldı. Görüntülerin devamında, tabancasını çıkaran Kiraz'ın önce Orhan Sertkaya'ya, ardından kaçmaya çalışan Ali Sertkaya'ya ateş açtığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kiraz Hassas İçerik 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ALP ALP:

Artık insanlar bu kadar kolay öldürülmemeli idam gelmeli bir hayatın karşılığı bir hayat olsun.......Bir ana oğulsuz bir eş eşsiz bir çocuk babasız anasız bir kardeş kardeşsiz bırakılmasın....

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title