Haberler

Bursa'da yaşayan genç, canı sıkıldığı için kendi kendini vurmuş

Güncelleme:

Bursa'da bir şahıs yol kenarında bacağından vurulmuş halde bulundu. Musa Bozkurt isimli şahsın, polis tarafından sorulan "Nasıl oldu?" sorusuna verdiği cevap ise daha da ilginçti. Bozkurt, canı sıkıldığı için kendi kendisini vurduğunu iddia etti.

Bursa'da saat 02.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi 51. Sokak'ta kanlar içinde hareketsiz yatan yaralıyı fark eden bir kişi, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, Musa Bozkurt olduğunu belirledikleri kişinin bacağından tabanca ile yaralandığını tespit etti. Bölgede incelemede bulunan polis ekipleri olayda kullanılan tabancaya rastlamazken, görgü tanıkları Musa Bozkurt'un beyaz bir araçtan yol kenarına atıldığını iddia etti.

Canı sıkıldığı için kendi kendini vurmuş

"CANIM SIKILIYORDU, KENDİMİ VURDUM"

Sağlık ekipleri tarafından sedyeye bindirilmek istenen Bozkurt, 'Kendi kendimi vurdum, canım sıkılıyordu. Silah yok şu an, silahınız varsa çekip kafama sıkayım. Hanginiz kendini iyi hissediyorsa, adamsanız çıkın karşıma gelin. Hepiniz gelin sıkıntı yok" dedi. Polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen Musa Bozkurt ambulansa bindirildi. Zafer işareti yaparak ambulansa binen Bozkurt, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Canı sıkıldığı için kendi kendini vurmuş

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Tedavi altına alınan Bozkurt'un sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Canı sıkıldığı için kendi kendini vurmuş

Canı sıkıldığı için kendi kendini vurmuş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bozkurt Bursa Haberler

500

Yorumlar (11)

Doğrucu Mahmut:

Atın çöpe gitsin.Onun için devletin harcadığı paraya,zamana,emeğe yazık!

212
9
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Bırakın gebersin devlete masraf çıkarmasın

138
9
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Tam zamane kadınlarının hoşlandığı tip; at hırsızı...

126
7
yanıtYanıtla
Bayram Çavuş:

DOĞRU TESPİT TEBRİKLER KADINLAR BAYILIYOR BU ARİZONA KERTENKELELERİNE.

yanıt37
yanıt1
Mikail arman:

Özgürlük veya özgür yaşam insanın kendisine zulmetmesi, rezilliği tercih etmesi olmamalıdır ! Tipine, vücudundaki dövmelere, toplumun son nesline bakın. Bu tür nesil ve gençliğin ne ailelerine, ne vatana, ne millete ne de insanlığa bir hayır ve katkısı olmaz.

121
5
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Beyni olmayan canlılardan.

85
5
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu kişiliksize defolu mal muamelesi yapılıp iade yanı alındığı bölgeye bırakılması gerekirdi. Devlete veya özel kuruluşlara maliyeti son kuruşuna kadar da alınmalı.

72
9
yanıtYanıtla
Adalet :

Keşke kafana sıkaydın devlette millette bi gereksizden kurtulurdu

72
8
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Oradan da tımarhaneye sevk edin bence..

62
4
yanıtYanıtla
Fatih Çavuşoğlu:

Kafana niye sıkmadın onu anlamadım

62
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title