Haberler

Son dakika haberi | Şair Nurettin Uytun son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre 96 yaşında hayatını kaybeden Şair Nurettin Uytun, düzenlenen cenaze töreninin ardından Çengelköy'de toprağa verildi.

96 yaşında hayatını kaybeden Şair Nurettin Uytun, düzenlenen cenaze töreninin ardından Çengelköy'de toprağa verildi.

1979 yılında uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Alper Tunga Uytun'un babası Şair Nurettin Uytun hayatını kaybetti. 96 yaşında hayatını kaybeden Uytun'un cenaze namazı Kerem Aydınlar Camii'nde kılındı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazında koron avirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyuldu. Uytun'un cenaze namazına yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Cenaze namazının ardından Uytun'un naaşı Çengelköy mezarlığında toprağa verildi.

96 yaşında yaşamını yitiren Şair Nurettin Uytun'un acılı oğlu Kürşat Uytun, "Babam son dönemine kadar zihni açık bir şekildeydi. İnsanlarla ilişkisi çok iyiydi, son 27 gün hastanede kaldı. Artık hastanede kalmak istemediğini söyledi biz de onu eve aldık. 4 gündür de evdeydi, dün gece de Hakk'ın rahmetine kavuştu. Kendisinin söylediğine göre iki yıl da geç yazılmış, 98 yaşında vefat etti. Çok iyi bir şairdi geçen hafta hastanede şiir yazdı. 'Dürüst tüccar' diye bir şiir yazdı. Hayatı hep düzgün, dürüst yaşadı herkese saygı gösterdi. İyi bir şair olarak iyi bir milli eğitimci olarak vefat etti, Allah rahmet eylesin. İdrar yolu enfeksiyonu vardı, kalbi de sıvı toplamıştı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alper Tunga Çengelköy Aydınlar Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title