Haberler

Terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan ve Cemil Bayık'ın postacısı yakalandı

Güncelleme:

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan ve Cemil Bayık'ın postacısı olan terörist Diyarbakır'ın Lice kırsalında sağ olarak yakalandı. Terörist, tutuklanarak cezaevine gönderilirken operasyon, PKK'nın 20 yıllık arşivinin ele geçirilmesi sonrası başlatılmıştı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 3 Ekim'de, 'Yıldırım-7' operasyonu kapsamında Lice ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 4 PKK'lı teröristten birinin İçişleri Bakanlığı'nca terörden arananlar listesinde 'Kırmızı Kategori'de, 10 milyon lira ödülle aranan terör örgütü PKK'nın sözde 'Orta saha Amed Eyaleti özel güç sorumlusu' 'Amara Doktor' kod adlı Müzeyyen Aydınlı olduğu belirlendi.

20 YILLIK PKK ARŞİVİ ELE GEÇİRİLDİ, OPERASYON BAŞLADI

Etkisiz hale getirilen terörist Aydınlı'ın üzerinde terör örgütü PKK'nın 20 yıllık arşivi de ele geçirildi. Arşivin incelenmesinin ardından güvenlik güçlerince düzenlenen çeşitli operasyonlarda çok sayıda terör örgütü üyesi ve örgüte yardım sağlayan kişi yakalandı.

PKK KAMPLARINA GİTTİĞİ BELİRLENDİ

Ekipler en son Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenledikleri operasyonla terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan ve Cemil Bayık'ın postacısı terörist R.G.'yi yakaladı. R.G.'nin, terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki barınma alanları olarak bilenen Kandil, Metina ve Zap'a gittiği tespit edildi. Sorgusu tamamlanan R.G., sevk edildiği adliyedeki çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Bayık Diyarbakır PKK Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Dadal oğlu:

Bir gün mutlaka bitecekler sona doğru yaklaşıldı

14
0
yanıtYanıtla
yılan ölürken bile tehlikedir:

Ele başları ölmedikçe bitmezler yılanın kafası kesiliyor hemen o bile ölmüyor aldanıp da yerden kafayı eline alanın elini ısırıp zehirliyor abd de olmuştu bu dediğim olay gerçekten ve adam 26 doz panzehirle zorla hayatta kalabilmişti

yanıt0
yanıt0
konjonktür:

1. Ekonomik, toplumsal, siyasal alanlarda istatistiklerden, olgulardan, nesnel durumlardan yararlanarak olayların gelecekteki gelişmeleriyle ilgili kestirim. 2. Bir ülkenin ekonomik durumunu etkileyen, birbiriyle etkileşerek oluşturan öğelerin tümü. Bunları kurduranlarınşdestekleyenlerin, ne olduklarını bildiği halde susup kendine rant sağlayanların, topunun ALLAH belasını versin, verecekte.

2
1
yanıtYanıtla
mehmet:

Bir adamın soyadı ile karakteri bu kadarmı uyuşur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title