Haberler

Son dakika haberi... Perşembe'ye su müjdesi

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Perşembe'nin 53 mahallesinin su ihtiyacına katkı sağlayacak olan Kurşunçalı Gölet Havzası'nda çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Perşembe'nin 53 mahallesinin su ihtiyacına katkı sağlayacak olan Kurşunçalı Gölet Havzası'nda çalışmalarına devam ediyor.

İlçelerin su ihtiyaçlarını karşılamak için önemli yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Perşembe'nin 53 mahallesinin su ihtiyacına katkı sağlayacak olan Kurşunçalı Gölet Havzası'nda incelemelerde bulunan Genel Müdür Murat Us, "OSKİ olarak ilçelerimizin içme suyu problemini ortadan kaldırmak için yoğun yatırım çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü olarak kırsal mahallelerin içme suyu sorununu çözmek için yoğun mesai harcadıklarını kaydeden Genel Müdür Us, "Kırsaldaki mahallelerin içme suyu sorununu çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde kırsal bölgelerde yıllardır içme suyu bekleyen vatandaşlarımızın su hasretini sona erdirmekte kararlıyız. Bu kapsamda yaz aylarında su sıkıntısı yaşayan ilçelerimize ek su kaynakları oluşturuyoruz. Perşembe ilçemizde 53 mahalleye su takviyesi sağlayacak olan Kurşunçalı Gölet Havzası'nda ekiplerimizle incelemelerde bulunduk. Bu göletimizde yapacağımız çalışma ile Perşembe ilçemizin su problemini en aza indirmek istiyoruz. OSKİ olarak yaptığımız yatırımlarda önceliğimiz vatandaşlarımızdır" dedi.

"OSKİ 19 ilçede 49 noktada çalışıyor"

OSKİ ekiplerinin 19 ilçede 49 ayrı noktada çalışma yürüttüğünü sözlerine ekleyen Genel Müdür Murat Us, "OSKİ ekiplerimiz 19 ilçemizde arı gibi çalışıyor. Planlanan projeler haricinde rutin işlerin de yapıldığı çalışmalarda temel amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Perşembe Ordu CEO Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title