Haberler

Bakan Ersoy, Bollywood yıldızlarıyla bir araya geldi

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un konuşması Oyuncu Katrina Kaif'in konuşması Salman Khan'ın konuşması Bakan Ersoy, Bollywood yıldızlarıyla bir araya geldi Hindistan sinemasının meşhur oyuncularından Salman Khan ve Katrina Kaif ile bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un konuşması

Oyuncu Katrina Kaif'in konuşması

Salman Khan'ın konuşması Bakan Ersoy, Bollywood yıldızlarıyla bir araya geldi

Hindistan sinemasının meşhur oyuncularından Salman Khan ve Katrina Kaif ile bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, basın mensuplarına açıklama yaptı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:

"Her şehri, her noktası ayrı bir çekim noktası, cazibe noktası haline geldi. ve bunun son birkaç senedir yurt dışında da tanıtımı çok güzel yapılıyor. Uluslararası prodüksiyon firmaları Türkiye'de tekrar çekimler yapmaya başladılar"

" Türkiye, Avusturya ve Rusya'da çekilecek olan filmin Türkiye bacağını şu anda burada çekiyorlar ve bugüne kadarki en yüksek bütçeyle çekilmiş Hindistan filmi olarak tüm dünyada 2022 sonu itibariyle de gösterilecek. Bizim amacımız Türkiye'nin bu cazip plato olma özelliğinin bilinirliğini tüm dünyaya yaymak ve çok daha fazla yapımın Türkiye'de gerçekleşmesini sağlamak"

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Nuri Ersoy Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title