Haberler

Son dakika haber: Tekirdağ'da çiftlik evine uyuşturucu operasyonu: 9,2 kilo esrar ele geçirildi, 4 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Tekirdağ'da çiftlik evine uyuşturucu operasyonu: 9,2 kilo esrar ele geçirildi, 4 kişi tutuklandıTEKİRDAĞ Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir çiftliğe yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı.

Tekirdağ'da çiftlik evine uyuşturucu operasyonu: 9,2 kilo esrar ele geçirildi, 4 kişi tutuklandı

TEKİRDAĞ Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir çiftliğe yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Muratlı ilçesine bağlı Kırkkepenekli mahallesinde bulunan bir çiftlik evine operasyon gerçekleştirildi. Operasyon anı drone ile havadan da görüntülendi.

Operasyonda çiftlikte yapılan aramalarda 9,2 kilogram esrar, 27 adet toplamda bin 850 gram Kök Kenevir, 38.8 gram Kenevir Tohumu, esrar yetiştiriciliğinde kullanılan toplamda 198 adet çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan Ç.C, O.N, S.K. ve M.B isimli şahıslar hakkında TCK 188 Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçu ile 2313 SKM suçlarından gerekli işlemler yapıldı. Şüpheli 4 şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Muratlı Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title