Haberler

Minik Ayda'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan "maymun" talebi gülümsetti

Güncelleme:

Depremden 91 saat sonra kurtarılan minik Ayda'nın kendisini ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan "maymun" istemesi, herkesi gülümsetti.

İzmir'deki depremde yaralanan ve tedavileri Ege Üniversitesi Hastanesi'nde devam eden yaralıları ziyaret eden Bakan Koca, ilk olarak Ahmet Çitim'i ziyaret etti.

Sağlık durumu hakkında bilgi alan Bakan Koca, Çitim'in küçük bir operasyon geçirdiğini ve gözündeki morluğun gerilediği, durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Bakan Koca'nın ziyaret ettiği, Rıza Bey Apartmanı'ndaki enkazdan 17 saat sonra çıkarılan İnci Okan da "Çok daha iyiyim, bacaklarımı daha rahat hareket ettirebiliyorum. Dün de bugün de ağrı kesici almadım." dedi.

Bakan Koca da "Allah'a emanet ol, Rabbim şifa versin, sabır versin." diyerek, İnci'den daha önce de söylediği keman çalma sözünü hatırlattı.

Minik Ayda'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 'maymun' talebi gülümsettiİnci Okan

PERİNÇEK KARDEŞLERİ ZİYARET ETTİ

65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek ile ablaları ikizler Ezel ve Elzem'i de ziyaret eden Koca, Elif'i kucağına aldı.

Minik Ayda'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 'maymun' talebi gülümsettiElif Perinçek

AYDA'NIN MAYMUN İSTEĞİ GÜLÜMSETTİ

Bakan Koca, daha sonra yoğun bakım ünitesindeki Minik Ayda'nın yanına giderek kendisine oyuncak bebek verdi.

Koca'nın "Beğendin mi?" sorusuna "Beğendim" yanıtını veren Ayda, "Güzel mi, adını ne koydun?" sorusuna ise "Bebek" cevabını verdi. Minik Ayda'ya "Bizden başka ne istersin?" sorusuna "maymun" yanıtını vermesi üzerine Bakan Koca gülerek maymunu Ayda'ya göndereceğini söyledi.

Minik Ayda'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 'maymun' talebi gülümsetti

Son olarak Günay Özışık'ın yanına giden Bakan Koca, Günay'ın "sıkılıyorum" demesi üzerine, "Sabretsen, bize müsaade etsen, genel olarak sen de giderek kendini iyi hissediyor olmalısın, değerlerin de düşüyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ege Üniversitesi Hastanesi Fahrettin Koca İzmir Haberler

500

Yorumlar (94)

taner ben:

Annesi vefaat etmiş, şans eseri güzel kızımız ölmemiş, onun üzerinden siyaset yapma başkan. . .

16
158
yanıtYanıtla
asabi:

insanın içinde fitne olduğu zaman herkesi kendi zihniyetinde sanırmış siyasi görüşlerinizi seçim zamanına bırakın deprem olmuş millet canla başla yara sarmaya uğraşıyor sizin fitneciliğinizle uğraşılsın

yanıt28
yanıt1
FİKRİ:

Bİ BİTMEDİNİZ ARKADAŞ

yanıt9
yanıt0
Fatih:

İzmir milletvekili Bay Kemal nerde kardeş, günübirlik geziye gelir gibi gelip kaçtı....

yanıt9
yanıt1
MR:

Ziyaret etmese ; ziyaret etmedi. Etse; siyaset yapıyor. Ne yapsa size yaranmaz insan. Art niyetlisiniz çünkü. Yani kalben kötüsünüz.

118
8
yanıtYanıtla
biri:

Haklısınız. Ama şu oyuncağı uzatırken yandan birinin oyuncak istiyorum de demesine bir kızsa bakan bak nasıl herkesin sevdiği eleştirilemez birisi oluyor. Bunlar önemli ayrıntılar. .

yanıt0
yanıt4
taner ben:

Annesini kaybetmiş çocuklar üzerinden siyaset yapmayın yazık çok yazık. . .

8
89
yanıtYanıtla
Je:

Kıskançlık yapma. . Giden kişi AK Parti''yi temsilen gitmiyor, devleti temsilen gidiyor ve giden kişi devletin Sağlık Bakanı. . İyice kudurmaya ve fazlasıyla saçmalamaya başladınız ya hadi hayırlısı. .

yanıt39
yanıt2
yilmaz:

Cocugun gonlunu almak siyaset yapmak mi oluyor, bay kemalin yandasi !

yanıt32
yanıt5
NET61 OSMAN:

Ya nasil bir dunyada yaşiyoruz bakan cocugu ziyaretine gider siyaset yapma denir gitmese niye gitmedi ne var bunda cocugun hal ve hatirini soruyor ve ne istiyorsun diye soruyor bunda ne siyaseti var siz olsaniz ne diyeceksiniz ALLAH razi olsun bakandan kapat adami hasta edersiniz kapat SAYGILAR NET61 OSMAN TRABZON

82
4
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title