Haberler

Yaptığı şaka arkadaşının ölmesine neden oldu! O anlar kamerada

Güncelleme:

Tekirdağ'da markette şakalaştığı arkadaşı tarafından itilmesi sonucu çarptığı kapının camının kalbine saplandığı Resul Ilık, hayatını kaybetti. Ilık'ın kapıya çarptığı ve dışarıda ilk müdahalesinin yapıldığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi. Ilık'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Pazar günü saat 20.30 sıralarında Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi'ndeki bir markette meydana gelen olayda, bir kasap dükkanında çalışan Resul Ilık (27), arkadaşı ile birlikte markete et götürdü. Etleri markete teslim eden Ilık ve arkadaşı iddiaya göre şakalaşmaya başladı.

KIRILAN CAM PARÇASI KALBİNE SAPLANDI

Marketin güvenlik kamerası Ilık önde koşarken arkadaşı arkadan itmesi sonucu ikisi de marketin giriş kapısına çarpıp yere düştü.Çarpma esnasında kırılan cam parçası kalbine isabet eden Ilık, market önünde bir süre ayakta kaldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Üzerindeki giysiyi çıkaran Ilık, bir süre sonra sendeleyerek yere yığıldı. Çevredekilerin ilk müdahalede bulunduğu Resul Ilık, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinin ardından Resul Ilık'ın cenazesi memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine getirildi. Camii Kebir Caminde kılınan cenaze namazına, Ilık'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ilık, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (12)

Anti yobaz:

cehalet akpli oldugu kesin

149
782
yanıtYanıtla
ceromi:

nereden anladınız acaba akpliler hep böylemi yapıyor bu chpli olsa sarhoş gezer ayakta duramazdı ve koşamazdımı demek istedin antitak mayını

yanıt408
yanıt147
özen66:

tesekkurler bır kez daha sola oy vermekden vazgecırdıgın ıcın

yanıt34
yanıt18
Nazlı Muhip:

Malum market kaliteli cam takmak zormuydu?

303
102
yanıtYanıtla
zırzop:

ALLAH rahmet eylesın o yuzden bir insana küçük taş dahi atmamak lazım eceli gelmiştir o küçük taş yüzünden sen vesile olursun ölümüne Allah korusun

101
12
yanıtYanıtla
Fakır:

böyle şakamı olur lan

83
4
yanıtYanıtla
Halit:

direkmen öldürmedir ne şakası

14
4
yanıtYanıtla
Serhat bulut :

Marketde müşteriler var, Sanırım şakalaşan biraz önce kasadan çıkan elinde telefon lagayit sorumsuzun teki! Ecel olcak ya kasayı terkedip gidip müşterilerin yanında rahmetliye şaka yapıyor.Boyle okadar çok var ki bunlara ekmek , iş vermiycen arkadaş.Buna ömür boyu hapis vericenn resmen cana kastedmis..

14
0
yanıtYanıtla
thun der:

aynı şakayı ona da yapsınlar

6
0
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Ben abuk sabuk ölmek istemem, evimde uykumda öleyim inşallah

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title