Haberler

Son Dakika! Mesut Yılmaz'ın vefatıyla ilgili hastaneden ilk açıklama: Yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu

Güncelleme:

Son dakika! Bugün hayatını kaybeden eski başbakan Mesut Yılmaz'la ilgili olarak hastaneden ilk açıklama geldi. Açıklamada, "Mesut Yılmaz, yaklaşık 2 yıldır akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibarıyla yenik düşmüş" ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin eski başbakanlarından Mesut Yılmaz, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yılmaz'ın ölüm haberini eşi Semra Yılmaz duyurdu. Yılmaz'ın vefat haberinden sonra birçok isim konuyla ilgili olarak açıklamada bulunurken, hastaneden de ilk açıklama geldi.

"2 YILDIR AKCİĞER KANSERİ TEDAVİSİ GÖRÜYORDU"

Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olarak tedavi gördüğü hastaneden de yazılı açıklama yapıldı. Florence Nightingale Hastanesi'nin başhekimi Uzm. Dr. Şamilgil yaptığı açıklamada, "Hepimizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti eski başbakanlarından Sayın Ahmet Mesut Yılmaz, yaklaşık 2 yıldır akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibarıyla yenik düşmüş ve Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Kederli ailesine ve sevenlerine sabır dileriz, Türk milletinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mesut Yılmaz Türkiye Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (19)

Bekçi:

Allah’ın Rahmetinden Uzak Olsun,Ateşi bol olsun. 28 Şubatçılar yardımcısı olsun AMENN

9
4
yanıtYanıtla
İstanbul:

İşte görün başbakan da olsan ölüm mutlaka gelecektir, . Şimdi Allaha hesap verme zamanı. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.

8
3
yanıtYanıtla
x:

Mesut yılmaz ile ilgili aklımda kalan tek şey doksanlı yılların sonlarında Ankara kızılay meydanındaki mesut bir gün öleceksin imamın önüne geleceksin sloganıydı...ve mesut bey öldü. Ölümün hak olduğu da görüldü

6
2
yanıtYanıtla
COK BILMIS KIZ ASLI:

SOYLENECEK COK SEY VAR AMA BUGUN ZAMANI DEGIL 195O DEN SONRAKI SAGCI HUKUMETLER YEDI BITIRDI ULKEYI YIYIP BITIRMEYEDE HALA DEVAM EDIYORLAR.

4
4
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Çok üzüldüm. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah.

2
5
yanıtYanıtla
Erdal63:

ALLAH gani gani Rahmet eylesin işçinin fakir fukaranın babası Merhametli bir liderdi nur içinde yat

2
5
yanıtYanıtla
desart:

fakir fukaranın mı şaka yapıyorsun herhalde

yanıt3
yanıt0
İsimsiz biri:

Artık diyecek bit şey yok by dünyadaki sınavı bitti artık öbür tarafta hesap zamanı Allah rahmet eylesin ama hakkım varsa helal etmiyorum sadece buna değil rahmetli ecevit hariç hiç bir siyasetciye

3
3
yanıtYanıtla
Senin zihniyetin belli kardeş.:

Senin zihniyetin belli kardeş

yanıt0
yanıt0
Son:

Allah rahmet eylesin. Cumhurbaşkanı da ölecek Başbakan’da ölecek öyle ise her fırsata Kuran okuyan sayın büyüklerim neden Yüce Kitap da yazılanların sadece bir tını olarak dinler Kibir Allah’ın en nefret ettiği şey ama ben böyle bir Kibir görmedim arkadaş

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title