Haberler

Son dakika: 'Dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz ve alkollü sürücünün çarptığı polis şehit oldu (2)

Güncelleme:

Son dakika haber: ŞEHİT POLİS İÇİN TÖRENTrabzon'da kontrol noktasında 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz ve alkollü sürücü K.E.T.'nin (16) kullandığı otomobille çarpması sonucu şehit olan 18 yıllık polis memuru Yusuf Ceylan (39), için tören düzenlendi.

ŞEHİT POLİS İÇİN TÖREN

Trabzon'da kontrol noktasında 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz ve alkollü sürücü K.E.T.'nin (16) kullandığı otomobille çarpması sonucu şehit olan 18 yıllık polis memuru Yusuf Ceylan (39), için tören düzenlendi. Trabzon Valiliği önünde düzenlenen törene; şehidin annesi Hamide, babası İlyas, eşi Havva (37), kızları Elif Sena (13), Eslem Sıla (8) ve Melis Nare Ceyhan (1), Vali İsmail Ustaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Adem Şen, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, şehit polisin mesai arkadaşları, askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

VALİDEN AİLELERE ÇAĞRI

Şehit polisin özgeçmişinin okunduğu törende ailelere seslenen Vali Ustaoğlu, "Acımız büyük, hüznümüz fazla. O taşıdığı devletin kutsal üniforması ile bu toplumun huzuru, güvenliği, evlerimizde rahat bir şekilde uyuyabilmemiz ve seyahat edebilmemiz için gecenin o saatinde görevi başındayken maalesef 16 yaşında, alkollü ve sürücü belgesi olmayan bir gencin üzerine araç sürmesi sonucu şahadete yürüdü. Çok şehitler ve gaziler verdik. Ama böyle hepimizi derinden üzen bir olayla şahadete yürümesi de bizim için ayrı bir hüzün oldu. Ben buradan ailelere özel olarak seslenmek istiyorum; gecenin o saatinde, 16 yaşında bir çocuğun nerede olduğunu, ne yaptığını, bizim ailelerimizin takip etmesi, bilmesi lazım" dedi.

BABASININ POLİS ŞAPKASINI TAKTI

İl Müftüsü Osman Aydın'ın duası sonrası şehit polis memuru Yusuf Ceyhan, yarın toprağa verileceği memleketi Samsun'a uğurlandı. Törende şehidin kızlarından Elif Sena babasına ait polis şapkasını takarken, Eslem Sıla ise ceketini giyip gözyaşı döktü. Acılı aile tören alanında taziyeleri kabul etti. Şehidin annesi ve eşini güçlükle teselli edildi.

ARKADAŞI DA GÖZALTINDA

Bu arada, emniyette sorgusu süren sürücü K.E. T.'nin olay sırasında yanında bulunan arkadaşı M.E. (16) de gözaltına alındı. İncelemelerde sürücünün 0,84, arkadaşının ise 0,03 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Fatih TURAN- Tolga SAĞLAM/TRABZON, -


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
title