Haberler

Söke Add Ahmet Taner Kışlalı'yı Konferans ile Andı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi, 15 yıl önce öldürülen Prof.Dr. Ahmet Kışlalı’yı düzenlediği konferansla andı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi, 15 yıl önce öldürülen Prof.Dr. Ahmet Kışlalı'yı düzenlediği konferansla andı. Yenikent Keyif Kafe'de gerçekleşen konferansta CHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Şahin Mengü konuşmacı olarak yer aldı. Konferansın açılışında konuşan ADD Söke Şube Başkanı Mürüvvet Örnek, katılımcılara ve konuşmacı olarak konuk ettikleri CHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Şahin Mengü'ye teşekkür etti.

Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun değerlendirmesini yapan Şahin Mengü; bin yıllık kültürün getirdiği ortak kültür, ortak sevinç ve ortak üzüntüler olduğunu belirterek "Oyun oynanıyor. Ahmet Taner Kışlalı ve Uğur Mumcu gibi kişilerin işaret ettiği gibi bu ülkeyi dini kullanarak, etnik kökencilik yaparak bölmeye çalışıyorlar. Bu insanlar durup dururken öldürülmedi. Karıncayı bile ezmeyen Ahmet Taner Kışlalı ve Uğur Mumcu'nun ölümünün başka nedeni yok. Bugün TV'lerde ülkenin bölünmesi için ne gerekiyorsa söyleniyor ya da söyletiliyor. Türkiye'nin geldiği nokta vahim bir noktadır. Türkiye bir oyunun, bir projenin parçası olarak buraya geldi" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şahin Mengü Söke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title