Haberler

Sokak İftarları Binlerce Vatandaşı Buluşturuyor

Güncelleme:

Ramazan ayının manevi ikliminde her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uzun, oluşturulan kardeşlik tablosunun Türkiye'nin kardeşliğini gösterdiğini söyledi.

Ramazan ayında halkla kucaklaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Barış Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarında, Barış Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile masaları tek tek dolaşarak vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Uzun, " Türkiye'de 76 milyonun kardeş olduğunun en belirgin göstergesi şu anda buradaki fotoğraftır. Bu kardeşlik sofralarında ayrı ayrı renkler oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Yarınlarımız çok daha iyi olacak. Sizlere ibadet aşkıyla elimizden geldiğince en iyisini yapma gayreti içerisinde çalışıyoruz" dedi.

"Kardeşliğimiz Pekişiyor"

Bayrağımız göklerde dalgalanırken bu gök kubbe altında hepimizin ramazanı şerifi mübarek olsun diyerek sözlerine Başlayan AK Parti Milletvekili Gülay Dalyan ise "Aynı sofrayı sizlerle bir kez daha paylaşmaktan onur duyuyorum" dedi. Bu sofralarda kardeşliğimiz pekişiyor diyen İlçe Başkanı Bülbüllü de birlik ve beraberlik mesajı verdi. Barış Mahallesi'nde düzenlenen iftarın ardından Beylikdüzü Kent Konseyi tarafından verilen iftar programına da katılan Başkan Uzun, iftara katılanları selamladı ve vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

Milletvekili Turan Ramazan Kasabasını Ziyaret Etti

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Ayı Etkinlikleri tüm hızıyla coşku içerisinde devam ederken, Ramazan Kasabası'nda Başkan Uzun'un bu seferki konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili  Bülent Turan oldu. Ramazan etkinlikleri alanını ziyaret eden Turan, alanda bulunan stantlarını dolaşarak, vatandaşlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlahi Grubu Debu, Beylikdüzü'nde Konser Verdi

Bu arada, Beylikdüzü Ramazan Kasabası'ndaki etkinlikler kapsamında ilahi grubu Debu sahne aldı. Birbirinden güzel ilahi ve ezgileri seslendiren grup, alanı dolduran binlerce vatandaştan büyük alkış aldı. Ramazan ayına özel olarak hazırladıkları repertuarlarıyla beğeni toplayan Debu İlahi Grubu, ilahileri kadar müzikal yetenekleriyle de dikkat çekti. Beylikdüzü halkının büyük ilgi gösterdiği konser gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülay Dalyan Ramis Uzun Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title