Haberler

Sokak İftarları Aralıksız Sürüyor

Güncelleme:

Ramazan ayında her gün bir başka mahallede sokak iftarına katılan Sedat Yalçın, dün de Konak Mahallesi'ndeydi.

Yalçın, Konak Mahallesi'nde düzenlenen iftarda vatandaşla beraber orucunu açtı. İftar programında AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'ın yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Dış İlişkiler Başkanı Ömer Demir, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Yılmaz, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Asım Amil, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Kahveci, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız ve çok sayıda Nilüferli vatandaş katıldı.

"BAŞBAKANIMIZIN SÖZÜNÜN GEREĞİNİ YAPIYORUZ…"

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız'ın selamlama konuşmasının ardından mahalle halkına seslenen AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, iftar programı için Nilüfer İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Ramazan ayında lüks iftarlara katılmadıklarına vurgu yapan Başkan Yalçın, "Bu ramazanda halkımızla beraber sokak iftarları yapıyoruz. Şu anda Bursa'nın 17 ilçesinde AK Parti teşkilatı bu tür iftar programları ile vatandaşlarımızla birlikte. Bunun dışında yoksul ve şehit ailelerine özel ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere sürekli söylediği, 'halkla birlikte olun' sözünün gereğini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ DAHA İLERİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ…"

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da ramazanın sadece oruç ibadetinin yerine getirildiği bir ay olmadığını söyledi ve paylaşımın artması ve yoksulun korunması konularına da önem verilmesi gerektiğini hatırlattı. 14 Ağustos'ta AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünün kutlanacağını hatırlatan Çavuşoğlu, "Türkiye çok önemli bir süreç yaşıyor. İnşallah daha uzun yıllar, ortaya koyduğumuz 2023 vizyonu ile beraber Türkiye'yi çok daha önemli noktalara taşıyacağız. Bunu AK Parti'ye verdiğiniz destek ve heyecanla yerine getireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından bir kahvehanede çay içen AK Parti İl Başkanı Yalçın ve Çavuşoğlu, burada vatandaşlarla sohbet etti, istek ve dertlerini dinledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title