Haberler

Söğütlü Belediyesi Yeni Halk Pazarı Açıldı

Güncelleme:

Söğütlü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yeni halk pazarının açılışı yapıldı. AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya ve Söğütlü Kaymakamı Cevat Gün'ün de katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, ilçeye hizmet verecek olan Sağlık Merkezi ve öğretmenevi gibi projelerin çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Söğütlü Belediyesince ilçeye kazandırılan yeni halk pazarının açılışı yapıldı.

Törende konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, yeni pazarın ilçe halkına hayırlı olmasını dileyerek, çalışmalarında her zaman Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'in yanında olacaklarını söyledi.

Söğütlü Kaymakamı Cevat Gün de ilçenin tarım ve sanayi açısından her zaman geleceği olduğunu belirterek, Özten'e projelerinde desteklerinin süreceğini kaydetti.

Bölge halkının her zaman faydalanabileceği kalıcı yatırımlara önem verdiklerini dile getiren Özten ise "Yıl sonuna kadar hizmete açılacak, 24 saat hizmet verecek Sağlık Merkezi'miz, 50 yataklı öğretmenevimiz ve diğer yatırımlarımızın çalışmaları devam ediyor." dedi.

Özten, çalışmalara destek veren herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından halk pazarının açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Koray Oktay Özten Milletvekili Murat Kaya AK Parti Söğütlü Sakarya Eğitim Sağlık Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title