Haberler

Siyasi Partilerde Bayramlaşma

Siyasi Partiler Arasında Bayram Dolayısıyla Yapılan Bayramlaşma Çerçevesinde AK Parti'yi, MHP, DSP, CHP, BBP, Dp, SHP, Saadet Partisi, Anavatan ve Liberal Demokrat Parti Heyetleri Ziyaret Etti.

Siyasi partiler arasında Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan bayramlaşma çerçevesinde AK Parti'yi, MHP, DSP, CHP, BBP, DP, SHP, Saadet Partisi, ANAVATAN ve Liberal Demokrat Parti (LDP) heyetleri ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki bayramlaşmada AK Parti adına Genel Sekreter İdris Naim Şahin, Ankara Milletvekili Faruk Koca, Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, parti heyetlerini ağırladı.

AK Parti'yi ilk olarak MHP heyeti ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, ziyarette yaptığı konuşmada, gençlik kesiminde ciddi bir işsizlik sorunu yaşandığını ve sanayide kapasite düşüklüğü görüldüğünü savundu. Bal, şunları kaydetti:

''Bunlar tartışılması gerekirken, siyasi zarafeti ve nezaketi de zorlayan bir üslupla hukuk alanında tartışılması gereken yolsuzluk konusundaki tartışmalar halkımızı germiştir. Bu seviyenin siyasi partilerin manevi şahsiyetlerinin hak ettikleri noktada tutulması ve tartışmaları TBMM'de, TBMM Başkanının ortaya koyduğu çerçevede değişiklik yapılmak suretiyle, dokunulmazlıkları da kürsü dokunulmazlığıyla sınırlandırmak suretiyle gerçekleştirmekte fayda var. Dolayısıyla bu nezaketi, zarafeti zorlayan konuşmalardaki seviye düşüklüğü toplumda kutuplaşmayı artırmaktadır. Bunlar yolsuzlukla mücadele için yapılmış olsa bile amacı yolsuzlukla mücadeleyi aşmaktadır ve taraftar kazanmayı, kutuplaşmayı zorlama şeklinde algınlanmaktadır. Siyasi nezaket, bu milletin hak ettiği seviyede, şanına ve şerefine uygun tutulmalıdır.''

Daha sonra DSP adına Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Erçelebi, AK Parti'yi ziyaret etti. Erçelebi, ziyarette, küresel ekonomik krize işaret ederek, ''Dünyadaki dalga geliyor, Allah korusun'' dedi. Erçelebi, istemesi halinde bu konudaki tecrübelerini hükümetin aktarabileceklerini ifade etti.

ANAVATAN Partisi adına AK Parti'yi ziyaret eden Teşkilat Başkan Yardımcısı Erol Erdem, Türkiye'de iklim olarak soğuk rüzgarların estiğini ifade etti. Erdem, ''ABD'de ekonomide soğuk rüzgarlar esiyor. Bizde bayrama denk gelmesi bir şans oldu. Yoksa bizim borsamız da kötü bir gün yaşayabilirdi. İnşallah yarın bu paket geçer de Cuma günü bir etki yapmaz'' diye konuştu.

ANAVATAN Heyetinin ardından, AK Parti'ye, Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Değer başkanlığındaki CHP heyeti ziyarete geldi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, DP Genel Sekreteri Fevzi Yalçın, SHP MYK Üyesi Atilla Koçer, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve LDP MYK Üyesi Münür Albayrak başkanlığındaki heyetler de AK Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title