Haberler

Siyasette "Karne hediyesi" polemiği! Hamza Dağ, muhalefete sert sözlerle yüklendi

Güncelleme:

İstanbul'da bir ilkokul öğrencisinin, kasapta kendisine mikrofon uzatan muhabire "Annem karne hediyesi olarak et aldı" demesi Türkiye'nin gündemine oturdu. Videoya yorum yağdı, muhalefet ise öğrencinin sözleri üzerinden hükümeti hedef aldı. Ailenin olayı yalanlamasının ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ eleştirilere sert sözlerle karşılık verdi.

İstanbul'da bir kasapta vatandaşa mikrofon uzatan muhabirin, ilkokul öğrencisi çocuktan aldığı cevap siyasette yeni bir polemiği de beraberinde getirdi. Çocuğun "Annem karne hediyesi et aldı" sözleri sonrası ekonomiye yönelik eleştiriler art arda geldi. Birkaç günün sonra, gündem yaratan sözleri aile yalanladı.

ANNE İDDİALARI YALANLADI

Sabah gazetesine konuşan anne Nihal Güney; Şişli'de yaşadıklarını, ev ve arabaları olduğunu belirtti. O gün yaşananları anlatan Güney, "Kasap gır gır olsun diye çocuğuma et uzattı, bu da senin karne hediyen olsun dedi. Muhabir kulağına fısıldayarak çocuğuma 'Annem bana karne hediyesi et aldı' dedirtti" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUĞUN SÖYLEDİĞİ CÜMLEYİ SİYASETE ALET ETTİNİZ"

Ailenin açıklamasının ardından AK Partili Hamza Dağ, "Bir çocuğun tüm masumiyetiyle söylediği bir cümleyi, siyasetinize alet ederek, kirlettiniz. Gerçeğin, sizin siyaseten kullanabilmek için "arzu ettiğiniz" gibi olmadığı ortaya çıktı. Mahcubiyet, özür, utanma…" dedi.

Siyasette 'Karne hediyesi' polemiği! Hamza Dağ, muhalefete sert sözlerle yüklendi

İşte o tepkilerden bazıları;

Siyasette 'Karne hediyesi' polemiği! Hamza Dağ, muhalefete sert sözlerle yüklendi

Siyasette 'Karne hediyesi' polemiği! Hamza Dağ, muhalefete sert sözlerle yüklendi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hamza Dağ İstanbul AK Parti Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

mustafa özkan:

iyide muhabir bu şekilde kulağına fısıldarken çocuğun annesi olarak sen niye müdahale etmedin!!!

7
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Asgari üçretle sabah akşam pirzola yersiniz artık. Kiradan faturadan para artarsa. ...

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title