Haberler

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu

Güncelleme:

Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucunda ahırda bulunan hayvanlar kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu.

İlçeye bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu ahır ve samanlıkta yangın çıktı.

Alevleri gören köylüler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine Koyulhisar ve Mesudiye ilçelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren müdahalenin ardından itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü.

Yangın sonrası ahırda ve samanlıkta hasar oluştu. Ahırda bulunan hayvanlar köylüler tarafından kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Koyulhisar Kızılelma İtfaiye Sivas Hayvan Hakları Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title