Haberler

Sivas Midibüs Buzlu Yolda Devrildi 32 Yaralı Midibüs Buzlu Yolda Devrildi 32 Yaralı

Sivas'ta Yıldızeli İlçe Belediyesi'nde halk otobüsü olarak kullanılan midibüsün buzlanma neticesinde devrilmesi sonucu 32 kişi yaralandı.

Sivas'ta Yıldızeli İlçe Belediyesi'nde halk otobüsü olarak kullanılan midibüsün buzlanma neticesinde devrilmesi sonucu 32 kişi yaralandı. Yaralılar kentte bulunan hastanelerde tedaviye alındı.

Kaza sabah saat 08.30 sıralarında Sivas-Ankara karayolu 20'inci kilometredeki Köklüce Köyü girişinde meydana geldi. Yıldızeli Belediyesi'ne ait Ömer Demir yönetimindeki 58 YA 981 resmi plakalı midibüs kar yağışı sonrası buzlanan yolda kontrolden çıktı. Sivas'tan Yıldızeli İlçesi'ne gitmekte olan midibüs yoldan çıkarak yan yatarak devrildi. Kazada otobüs içerisinde bulunan 32 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gönderilen ambulanslar ile Numune, Cumhuriyet Üniversitesi ve Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeni ile Sivas-Ankara karayolunun tek şeridi bir süre trafiğe kapalı kaldı. Karayolları ekipleri de tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Olay yerine giden polis ekipleri yolcu taşımacılığında kullanılan midibüsün kış lastiği takıp takmadığını kontrol ederek, standartlara uygunluğunu ölçtü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Demir Yıldızeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title