Haberler

Sivas Ilk Kez 92 Yaşında Doğum Günü Kutlandı

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde yaşayan 92 yaşındaki Mehmet Varol için ilk kez doğum günü kutlaması yapıldı.

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde yaşayan 92 yaşındaki Mehmet Varol için ilk kez doğum günü kutlaması yapıldı. Kutlamaya ilçe kaymakamı Akın Karagöz de katıldı.

Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde yaşayan, 20 yıl önce eşini kaybeden 4 çocuk babası Mehmet Varol için oğlu Yakup Varol tarafından doğum günü partisi düzenlendi. Şenbağlar Köyü Hizmet Konağı ve Cem Evinde düzenlenen doğum günü partisine Akıncılar ilçe Kaymakamı Akın Karagöz ile ilçe protokolü katıldı.

100 YAŞININ ÜZERİNDE İDDİASI

Yakup Varol, babasına doğum günü kutlaması yapmak istediklerini belirterek, Bugün babamın doğum gününü kutladık. Nüfus kağıdında 92 yaşında gözüküyor fakat küçük yazılmış. Aslında 100 yaşının üzerinde. Annem rahmetli olalı 20 yıl oldu. Biz dört kardeşiz. Babama 3'er ay sırayla bakıyoruz. Babam oldukça sağlıklı dedi. Kaymakam Akın Karagöz ise, Bugün Mehmet Varol amcamızın 100'üncü yaş günü partisinde bir araya geldik. Mehmet amcamıza uzun ömürler diliyoruz. Nice yaş günleri diliyoruz. Bugüne kadar unutulmuş. Bugün burada bu mutluluğu paylaşmak ve ilçemizin asırlık çınarlarını ziyaret etmek için bulunuyoruz dedi. Daha sonra Mehmet Varol kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesti.

DUVARDAKİ YAZI DİKKAT ÇEKTİ

Babası için doğum günü partisi düzenleyen Yakup Varol tarafından yazılan ve duvara asılan yazı dikkat çekti. Yazıda, Değerli canlar bugün evimizin orta direği köyümüzün büyüğü bir asırlık ulu çınar Mehmet Varol'un yüz yaş doğum günü kutlu olsun. 97+ üç,beş yaş küçük yazılmış bizler yüz yaşında mutabık kaldık. Hayırlı çene kapamalar. Güle güle güle baba ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Varol Akın KARAGÖZ Akıncılar Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title