Haberler

Şivan Perver: Siverek'e Gelip Hizmet Edeceğim

Güncelleme:

Siverek'te düzenlenen şenliklere telefonla bağlanan Şivan Perver, ilçeye gelerek hizmet edeceğini, çözüm sürecine destek olunması gerektiğini söyledi.

Siverek Kürt Kültür Derneği tarafından, Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde, nevruz etkinliği düzenlendi. Etkinliğe; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, belediye başkan adayları ile çok sayıda kişi katıldı. Kürtçe şarkıların söylendiği gecede yıllardan bu yana yurt dışında yaşayan Şanlıurfalı Kürt sanatçı Şivan Perver telefonla bağlandı.

"SİVEREK'İN YİĞİT İNSANLARINA SELAM OLSUN"

Telefon aracılığıyla salondakilere seslenen Perver uygun koşulların oluşması halinde Siverek'e gelmeyi ve ilçeye elinden geldiğince hizmet etmeyi arzuladığını belirterek, şöyle dedi: "Faik Bucak, Yılmaz Güney, Mehmet Uzun, Necmettin Büyükkaya, Ferit Uzun gibi yiğitleri bağrından çıkaran Siverek'in yiğit insanlarına selam olsun. Sizleri ve Siverek'i özledim, hasret doluyum. Şartların oluşması durumunda Siverek'e gelip sizlere hizmet edeceğim. Sizlerden çözüm sürecine destek olmanızı ve elinizden geleni yapmanızı istiyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eyyüp Cenap Gülpınar Şivan Perver Siverek Bucak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

BAWERInfo@roni-umzuege.de:

Şartlar senin için halkının özgürlüyü olmalıydı, sen AKP yle kirli bir işbirliyini kolluyorsun, AMEDE Gelişin gibi. Sen madem demokrasiyi eşitliği savunduğun için 40 küsür sene sürgünde yaşadıysan, gelişin saydıklarım şartlar olunca ancak onurlu bir dönüşün olabilirdi. Seni sanatçı bilirdik, ama sen siyasetçi olarak görülmeyi tercih ettin, hemde kirli çıkarlar peşinde olan bir siyasetçi.

18
19
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

AKP UŞAĞI BİZ DE SİZLERİ ADAMDAN BİLİRDİK. ROBOSKİDE 33 İNSAN ÖLÜRKEN ORTADA YOKTUN .ŞİMDİ DEMOKRASİ ELÇİSİ KESİLMİŞSİN.

11
23
yanıtYanıtla
Antalyahasan@hotmail.com:

Sivam pkk Yi. sevmedigi icin pkk cilar bu na hayindir diyorlar.

21
11
yanıtYanıtla
halkkizildemir_88@hotmail.com:

pkk ve abdullah öcalan sayesinde adam olmuş buralara kadar gelmiş ondan olabilir mi acaba?

yanıt0
yanıt0
ramazanramazanyildirim33@hotmail.com:

gelme abi rahat bırak bizi,şimdi gelecen millet birbirine düşecek iyisimi yerinde kal!

15
10
yanıtYanıtla
cancan-0101@live.de:

Hep almaya alisan sivan perver .ne siverege gelir nede hizmet eder.onun ismi bir zamanlar mark severdi simdi euro sever oldu.oda siverekte olmadigina göre anlattigi hikayeye kendisi bile inanmiyor zaten.LAF OLSUN TORBA DOLSUN.

18
6
yanıtYanıtla
metehanyuceller@mynet.com:

tipe bak tipeee neye benziyor

5
19
yanıtYanıtla
garip yolcucagutlu@hotmail.fr:

bolunme boluculuk diye kendini yirtanlar sizden buyuk bolucumu olur aynaya bakin

16
5
yanıtYanıtla
PERVER BASBAKANanjitsch@yahoo.de:

PERVER BASBAKAN PERVER BASBAKAN PERVER BASBAKAN. RECEP ERDOGAN CUMHURBASKANI OLACAK PERVER BASBAKAN MILLET KAZANACAK TÜRKIYE KACANACAK!

5
13
yanıtYanıtla
hakimhakim@gmail.com:

Çözüm sürecimi o ne la çizim süreci olmasın o dediğin.

6
11
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title