Haberler

Sırra kadem basan CHP'li Aykut Erdoğdu'dan uzun süre sonra ilk paylaşım

Güncelleme:

Eski eşinin ses kayıtlarını ortaya çıkarmasının ardından partisinden istifa eden ve uzun süreden bu yana ortalıkta görünmeyen CHP'li Aykut Erdoğdu, uzun süre sonra ilk kez paylaşımda bulundu. Erdoğdu deniz kıyısından yaptığı paylaşıma "Dünya'nın en güzel ülkesi" notunu düştü.

CHP İstanbul Milletvekilliği yaptığı sırada eski eşinin paylaştığı ses kaydı ile gündeme gelen Aykut Erdoğdu ve Erdoğdu'nun yeni eşi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi (YDK) üyesi Tuba Torun Erdoğdu partiden istifa etti. Söz konusu ses kayıtlarında Erdoğdu'nun yeni eşi Tuba Torun için, "50 kişi ile birlikte olmuş biri" şeklinde ifadeler kullandığı duyuluyordu.

İSTİFASININ ARDINDAN ADETA SIRRI KADEM BASTI

Aykut Erdoğdu, partisinden istifa etmesinin ardından adeta sırra kadem bastı ve inzivaya çekildi. Uzun zamandan bu yana ortalıkta görünmeyen ve sosyal medya hesabını kullanmayan Erdoğdu, ilk kez bir paylaşımda bulundu.

"DÜNYANIN EN GÜZEL ÜLKESİ"

Instagram hesabından deniz kıyısında bir fotoğraf paylaşan Erdoğdu, fotoğrafın altına ise, "Dünya'nın en güzel ülkesi" notunu düştü. Takipçileri de fotoğrafın altına "Özledik sizi, lütfen dönün artık" gibi yorumlar yapıldı.

İşte o paylaşım:

Sırra kadem basan CHP'li Aykut Erdoğdu'dan uzun süre sonra ilk paylaşım

Sırra kadem basan CHP'li Aykut Erdoğdu'dan uzun süre sonra ilk paylaşım


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aykut Erdoğdu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (3)

bekir yapici:

adam en azindan istifa etmis kimsenin özel hayati sayet topluma bir zarar vermiyorsa bizi degil kendisini ilgilendirir ayrica her türlü halti yedigi halde birakin vekilligi hala koltugunundan makaminindan istifa etmeyen piskince hayatina devam eden insanlar buraya yazilsa yer yetmez.

97
33
yanıtYanıtla
Kemal Şenel:

Çok önemli bir haber utanmadan paylaşım yapmış tuuuu sana

92
35
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

47,48,49... ELLİİİİİİ. 51,52 diye gider sayılar. aykut 51 nolu formayla sahada

78
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title