Haberler

Şırnak Valiliği: Beytüşşebap'ta 2 Asker Şehit Oldu, 1'i Ambulans Şoförü 4 Sivil Öldü (2)

hdp'li VEKİLLER İLÇEDE HDP milletvekilleri Altan Tan, İmam Taşçıer, Nihat Akdoğan Leyla Birlik ve parti yöneticileri ile DTK ve DBP yöneticileri incelemelerde bulunmak üzere Beytüşşebap'a gitti.

hdp'li VEKİLLER İLÇEDE

HDP milletvekilleri Altan Tan, İmam Taşçıer, Nihat Akdoğan Leyla Birlik ve parti  yöneticileri ile DTK ve DBP yöneticileri incelemelerde bulunmak üzere Beytüşşebap'a gitti. Milletvekilleri Beytüşşebap'a gitmeden önce olaylarda yaşamlarını yitiren ve cenazeleri Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Ahmet Temel ile oğlu Behçet Temel ve Alya Temel'in yakınları ile hastane önünde görüştü. Ahmet Temel ile oğlu Behçet Temel'in cenazeleri HDP heyeti ile birlikte Beytüşşebap'a götürülürken, akrabalarını bayram ziyaretine geldiği Beytüşşebap'ta yaşamını yitiren Alya Temel'in cenazesi ise ailesinin bulunduğu Adana'ya gönderildi.

Olaylarda yaşamını yitiren ambulans şoförü Şeyhmus Dursun'un cenazesinin ise Beytüşşebap Devlet Hastanesi'nde bekletildiği, akşam saatlerinde ise otopsi için Şırnak'a götürüleceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nihat Akdoğan İmam Taşçıer Beytüşşebap Altan Tan Politika Güncel Haberler

title