Haberler

Şırnak'taki Terör Operasyonu - Şehit Polis Osman Belkaya'nın Naaşı Helikopterle Memleketine...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Şehit Polis Osman Belkaya'nın cenazesinin Nevşehir Kapadokya Havalimanı'na askeri uçakla getirilişi ve helikopterle Yozgat'a uğurlanması - PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Osman Belkaya için Kapadokya Havalimanı'nda tören düzenlendi Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Osman Belkaya için Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nda tören düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Şehit Polis Osman Belkaya'nın cenazesinin Nevşehir Kapadokya Havalimanı'na askeri uçakla getirilişi ve helikopterle Yozgat'a uğurlanması - PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Osman Belkaya için Kapadokya Havalimanı'nda tören düzenlendi

Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Osman Belkaya için Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nda tören düzenlendi.

Belkaya'nın cenazesi Şırnak'tan askeri uçakla Kapadokya Havalimanı'na getirildi. Silah arkadaşlarının omuzlarında taşınan şehidin naaşı, daha sonra askeri helikoptere konularak memleketi Yozgat'a gönderildi.

Şehidin babası ve kız kardeşinin de bulunduğu törene, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Albay Metin Alkaya, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin ile diğer yetkililer katıldı.

Şehit Belkaya'nın naaşı, Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Nevşehir Belkaya Yozgat Şırnak Politika Güncel Haberler

title