Haberler

Şırnak Şehitleri İçin Uğurlama Töreni

Şırnak'ta çıkan 2 ayrı çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları Şırnak Asker Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Cemil Turan ve polis Özel Harekat polis memuru Emre Beker'in cenazeleri Şırnak'ta düzenlenen cenaze töreniyle memleketlerine uğurlandı.

Şırnak'ta çıkan 2 ayrı çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları Şırnak Asker Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Cemil Turan ve polis Özel Harekat polis memuru Emre Beker'in cenazeleri Şırnak'ta düzenlenen cenaze töreniyle memleketlerine uğurlandı.

Şırnak Merkez Yeşilyurt Mahallesi'nde çıkan 2 ayrı çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan ve polis özel harekat memuru Emre Beker için Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Ali İhsan Su, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, Emniyet Müdürü Celal Sel, şehitlerin silah arkadaşları ve geçici köy korcuları katıldı.

Şırnak'taki saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan ve polis Emre Beker'in Türk Bayrağı'na sarılı cenazeleri Şırnak'taki 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na getirilerek katafalka konuldu. Törende, şehitlerin özgeçmişi okunarak, dua edildi.

Şehitlerin cenazeleri, silah arkadaşları tarafından dualarla ambulansa kadar omuzlarda taşındı. Daha sonra şehitlerin cenazeleri helikopter ile Şerafettin Elçi Havalimanı'na gönderildi. Oradan da Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan'ın cenazesi Bursa'ya, özel harekat polisi Emre Beker'in ise, Çorum'a gönderildi.

- Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Turan Yeşilyurt Güncel Haberler

title